onsdag 12 februari 2014

Bara ny kopp från Spode

Ja! Nu har de flyttat hem till mig med. De ombloggade Spodekopparna som även jag fallit för. Men de kostar ju lite mer så har trånat ett tag och passade på när jag fick presentpengar. Och sambon är extra glad att vi ha ännu en ny variant av kopp till samlingen..haha! Så de använde jag till när vi kom hem idag och hade mellis:)

Nu är jag på språng, det vankas fotokurs och det ska bli jättekul! 
Så önskar er en fin onsdagskväll!

KRAM

4 kommentarer:

 1. De är allt bra fina, de där kopparna.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Å dessa snyggkoppar har jag också spanat på:) Men nu har jag precis köpt ett nytt överkast så då får de vänta:)

  Ha en mysig kväll!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Toppen att din sambo blir extra
  Nöjd när det kommer hem nytt ;-) min man jublar han med haha...
  Supersnygga de där kopparna!
  Lycka till på fotokursen!
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Men åh vad roligt med fotokurs, det skulle jag verkligen också behöva gå en! Fina koppar vännen! KRAM

  SvaraRadera