onsdag 5 februari 2014

Bara nytt från David Ehrenstråhle


Poster härifrån

Den här postern har snurrat på instagram hela dagen. (Och säkert på bloggarna också;)) 2014 Guide to the city of London. Men visst gillar jag den också. Har NY postern över Manhattan som jag gillar jättemycket eftersom jag också varit där fyra gånger och skulle kunna åka dit flera gånger till. Älskar stället! London har jag aldrig varit i så ska jag ha en till borde jag slå till på San Francisco eftersom jag varit där. Men gillar dessa och har ni missat dem så har ni nu chansen att klicka hem London:)


Gokväller!

Hur är er onsdagskväll? 
Här hemma har jag och Sambon nu tagit kväller. Jag och Wilma har haft en mysig eftermiddag hos Sandra och Simon och Sambon har haft rörmokaren här som har satt upp de två duschseten i nya badrummet! Tjoho och kors i taket:) Ni lär ju snart tro att det inte finns något badrum som renoveras, tror jag själv också snart..haha! Men nu är de på plats och det blir så bra med två duschset i duschen. Förstå vad skönt att slippa dela med sig av varmvattnet om man duschar tillsammans! I alla fall för mig som älskar att stå under kokhett vatten och knappt vill sticka ut lilltån..:) Hade vi haft bänkskivan till badrumsmöbeln hemma hade vi även fått handfatet på plats men icke så det får vi vänta med till nästa vecka. Men en liten pusselbit på plats och lite närmare ett klart badrum:)


Nu blir det "Sveriges mästerkock" och sedan "Mia på Grötö".
Mysig kväll till er, ses imorgon!
KRAM

12 kommentarer:

 1. Den är verkligen jättesnygg och skulle gärna få flytta hit:)
  Har dock ingen relation med London utan känner mer för N.Y!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Visst är de fina, Ehrenstråhles posters! Manhattan har ju en speciell plats i mitt hjärta som du vet ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. De är suuuperfina!! Jag blev så glad när jag hittade en Guide to New York på Blocket :-) Postern med London är också ljuvlig!! Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Ska bli spännande att fe se resultatet sen när badrummet är klart. Jag älskar också att duscha i kokhetvatten, så skönt =)

  SvaraRadera
 5. Har kollat in NY postern länge men inte blivit färdig att köpa, kanske skulle ta London istället, har ju varit båda städerna, o älskar de båda. Här oxå Mia på Grötö. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 6. Så fina de där posterna!!! Har faktiskt varit i London en gång, för läääänäge sen. Skulle gärna åka dit igen=)
  Spännande med badrummet!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Så fin! London är en toppenstad med kort flygresa jämfört med NY. Åk dit på tumanhand med en kompis eller mannen när du får chansen efter mammaledigheten. Kram Stina

  SvaraRadera
 8. Jätttefin! Älskar både NY och San Francisco. London är också trevligt men har aldrig blivit riktigt kär.

  Sitter också och kollar Mia på Grötö. Alltså, hon är så skön!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Tycker verkligen också att David Ehrenstråles posters är sååå fina! Roligt att det nu även finns London. Nöjer mig dock med den jag redan har (du förstår nog vilken med tanke på mina tidigare blogg inlägg ;) ).
  Kul med badrummet!
  Ha en skön kväll!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 10. London är ju en favvostad! Dock blir det inget köp denna gång, vi har Paris hemma redan, även om vi helst hade velat ha N.Y där vi varit tillsammans:) Mia på Grötö gillas här, hon kommer från samma trakter som mig så jag har väldigt kul när hennes "Tabita" är med, igenkänningen är hög:) Kram och trevllig kväll!

  SvaraRadera
 11. De är kanon fina! Jag har varit i både London och New York! Hade varit perfekt om det kom ut en Chicago variant, jag hade slått t direkt för där har jag bott i fyra år!
  Så trevligt med fika, svisch så har tre timmar gått och man hann knappt säga ett ord till varann med de små godingarna runt sig ;-)
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 12. Ja de är jättefina dessa posters!
  Jamen Hur grått är det inte ute... Känner som du att allt liksom flyter ihop och man blir håglös och trött. Inte undra på att bacillerna får fäste i detta tillstånd :/
  I måndags hade vi sol hela dagen och jisses vilken energi den gav direkt :)

  Nu är det snart fredag i alla fall, Kram P

  SvaraRadera