onsdag 12 februari 2014

Bara onsdag

Morgon i köket
God morgon!
Så skönt att det är onsdag. Snart är det helg igen! Som börjar med alla hjärtans dag:) Jag måste erkänna att jag är nog ganska oromantiskt av mig vad gäller såna här dagar, dagen känns mer som handelns dag som öser ut pluttiga nallar och choklad. Uppskattar mer småsaker i vardagen och försöker ta tillvara på dem. Däremot är jag glad att Sambon inte har match på fredag så ser fram emot att vi istället kan ta tillvara på kvällen, laga mat och ha kvalitetstid tillsammans. Tänk om vi hade kunnat dela på en flaska vin också, det hade ju varit gott. Men icke, det får vänta ett tag till. Men det tycker jag räcker på hjärtans dag, lite mer tid med sin käresta:)
Och på lördag åker vi till huvudstaden för att äntligen få träffa lilla Hilma! Våra fina vänners dotter som kom i januari. Ska bli så mysigt och som jag ska snosa bebis:)
Men först är det onsdag och igår kom äntligen messet att paketet har kommit, så ska kila iväg på lunchen och hämta det.

Kram på er!

5 kommentarer:

 1. God morgon!
  Snyggt o fräscht.. supersnyggt har ni det i köket.
  Jag håller med dig om att det viktiga är tid tillsammans. Dessa pluttiga nallar o gud vet allt som bara hamnar bortglömda i någon låda sen är helt onödiga. Jag brukar köpa något litet till barnen. Kan vara godis men i år blir det nog ett varsitt biokort. Jag gillar bäst att ge dem en upplevelse och bio gillar de båda två..;)
  Mysigt med bebisgos!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Fint ni har det i köket!

  Jag tycker Alla hjärtans dag är mysig. Fast inte hålla på att köpa en massa utan mer se det som ett tillfälle att gå ut och äta eller göra något kul! Jag funderar faktiskt på om vi ska fråga ett par vänner också.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Du har en kitchenaid, jag dör. jag vill ha!

  SvaraRadera
 4. Fint kök ni har :)

  Vi brukar inte heller fira alla hjärtans dag med något särskilt, kanske en extra god middag :) Kan hända att jag någon gång har fått en blombukett av maken men jag uppskattar det mycket mer en helt vanlig dag, känns mer som att det finns en tanke bakom....
  Jag ska dock överraska maken med en liten gemensam present (köpte precis biljetter till Lady Gaga som kommer till Stockholm i september) :))

  SvaraRadera
 5. God morgon. Så snyggt ni har det i köket, jätte fräscht. Sån kitchenaid vill jag med ha, plus ser det så snyggt ut att ha de där på bänken :)
  Mysigt att få hälsa på & gosa med en liten bebis i helgen så mysigt.
  Kram

  SvaraRadera