fredag 28 februari 2014

Bara redo för fredagskvällSå här ser det alltså ut i vardagsrummet efter lite flytt på möblerna. Och tänk att det kan kännas så bra att bara flytta runt på det man har:) Äntligen har vi fredagen här!

Och visst är det så skönt! Efter att ha nattat Wilma igår kväll så hann jag knappt sätta mig i soffan förrän även jag somnat. Och när sambon kom hem från sin träning och väckte mig så blev det duschen och sen fortsätta sovandet i sängen. Välbehövligt men därav lite tyst här inne.. Men jag har fått tid redan på tisdag för att få påfyllning av järn så hoppas jag att jag piggar på mig och inte behöva ta sååå långa naps framöver:)

Men nu är det fredag och bara den känslan gör en ju lite piggare. Maten står i ugnen och ikväll testar jag något nytt som doftar jättegott. Smakar det lika gott som det doftar så kommer receptet:) Och fina vänner är på ingång. Lilla Hilma från huvudstaden med sina föräldrar och sen Syster med familj. Kommer bli en supertrevlig kväll!!

Önskar er en lika trevlig kväll!!
kramar!

8 kommentarer:

 1. Snyggt i ert vardagsrum! Skönt att ha så stort vardagsrum så det är lätt att flytta runt möbler ;) kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ha en härlig helg! Hoppas du blir lite piggare till veckan. Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Ibland måste man bara decka av lite och inte göra något! Så fint du möblerat om! Ommöblering och lite flytt av detaljer förnyar!
  Hoppas ni får en trevlig kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Skönt! Och fint - ert hus är underbart! Tänker ofta på det.

  Ha en avkopplande och skön helg!

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack fina du<3 Så glad jag blir du tänker så:)
   kram fredrika!!

   Radera
 5. Önskar er en trevlig helg
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. vad fint det blev med ommöbleringen och det nya soffbordet! Trevlig Helg, kram Hanna

  SvaraRadera
 7. men så fint ja det behövs inte mycket för att göra det lite nytt sånt behövs. Hoppas lördagen varit fin me kram

  SvaraRadera