söndag 16 februari 2014

Bara söndagsfikat hos lillasyster

Idag har vi varit till lillasyster på eftermiddagen och fikat och umgåtts. Hon har på tisdag bara 1 vecka till beräknad födelsedatum så det är riktigt nära nu för henne!! Och det känns så roligt och spännande att så snart få veta vem som kommer titta ut:)Sötaste kusinerna som det bara skiljer 5 veckor mellan. Får ser hur många veckor det blir mellan våra bebisar som ska komma nu som är beräknade med 5 veckors mellanrum. Lite komiskt och  man kan ju nästan tror att jag och syrran tillsammans planerat när vi ska bli gravida..haha! Och fikade gjorde vi i deras fina vardagsrum som nu nästan är helt klart (det har måla fönster kvar, suck så tråkigt det är ju, är inte avis...) och det blir så snyggt!Gokväller!

Ännu en helg som gått superfort och har inte alls hunnit in här som jag hade tänkt. En heldag igår med bebismys i Stockholm och vi kom hem rätt sent och jag sov lite dåligt inatt (det börjar kännas att det inte är så långt kvar för mig heller, magen blir bara större och större och det bökas runt där inne vilket stör nattsömnen lite) så idag har jag varit jätteslö och trött. Hade tänkt åka till Ikea men får blir i veckan istället, det är ju så skönt att bara vara hemma ibland också och få en massa fixat här hemma. Tvätt, städning och annat tråkigt hemmafix men som är skönt att få gjort. Och nu ska jag sätta fart och förbereda det sista inför en ny vecka. 

Kram på er!

3 kommentarer:

 1. mysigt med bebisar på väg till världen o kul ni får samma år :)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vilken härlig helg med bebismys och fika med vänner:)
  Hoppas att du får sova gott inatt nu då. Så det är bara ca 5-6 veckor kvar tills bebisen beräknas titta ut? Så spännande!:)
  Ha det gott!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Men så roligt att ni får Era barn nästan samtidigt! Hihi, ja man kan ju nästan tro att ni har planerat det. Önskar dig en fin start på veckan! KRAM

  SvaraRadera