måndag 24 februari 2014

Bara starta en måndag


Superfräsch juice!
Såg denna nyhet hos den här fina tjejen för ett par veckor sedan och jag som gillar när juicen inte är för söt förstod att den skulle jag gilla. Så i helgen när nyheten även fanns i ICA hyllan i min lilla stad så följde den med hem. ”Godmorgons lemonade juice” som är supergod alltså!

God morgon!!

Måndag igen men har haft en så bra helg. Både en skön dag hos Syster där vi mest busade med barnen och åt för mycket gott. Och sen en fixardag hemma igår då vi fick mycket gjort och det känns så bra och allt kommer bli super när det är klart.
Men idag har jag långdag på jobbet men börjar dagen hos barnmorska för att se att allt ser bra ut. Jag är så glad att jag fortfarande mår så bra som jag gör. Visst känns det att bebisen växt och jag känner mig som en trind säl när jag sitter på golvet med Wilma, haha, men det är ingenting mot hur andra kan ha det så här på slutet så det kan jag stå ut med.

Så måndag och vi börjar med lite tjoff tjoff ljud hos barnmorskan:)

Ha en fin dag!
Kramar

8 kommentarer:

 1. Den ser läskande ut den där! Måste jag prova -)
  Angående dina "knoppfria" skåp och lådor. Jag vet att det på IKEA finns något man fäster på insidan så kan man trycka till på utsidan så att luckor och lådor öppnas. Kolla det!
  Ha en bra dag och lycka till hos BM.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack för tipset!! Det har jag hört om nu när du säger det så ska kolla in de fästena för vill ju helst inte ha några knoppar! Kram fredrika

   Radera
 2. Tack för tipset ! Alltid skoj att testa nytt.Ha en fin dag och lycka till hos BM .Kramar Rita

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en fin fin måndag :)

  Lycka till hos BM idag nu!

  Varm kram
  Emma

  SvaraRadera
 4. åhh men det e ju bara sååå underbart att höra hjärtljuden !! HÄrligt! Hoppas att du får en fin måndag nu då . juisen har ja inte prövat får nog göra det då =) kram på dej

  SvaraRadera
 5. Haha men åå va mysigt att lyssna på tjoff tjoff ljud..;)
  Va skönt det lät att somna kl 23 en lördag..;) Kl 03 är ju inget att sträva efter.. särskilt inte då man som jag inte kan sova ut dagen efter. Istället är man ju mosig hela dagen efter. Nä jag skulle nog behöva låssas att jag är gravid ett tag...hihi.. dricka juice och lägga mig tidigt.. det vore nog bra..;) Fast inte lika glammigt förstås...fniss...
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset! Kan vara värt att testa, gillar inte heller söta juicer!

  Önskar dig en fin ny vecka! Kram jenny

  SvaraRadera
 7. Mmm det låter jättegott!!!
  Kul med lite tips.

  Må så gott
  Kraam Susanne

  SvaraRadera