tisdag 11 februari 2014

Bara tisdagsmorgonDenna morgon startar vi med en flygande Hubbe i ett fluffigt snötäcke:) Som tyckte det var lite härligt som oss andra att vara ute på fjället. (Och som det faktiskt börjar bli lite ordning på nu, till allas vår glädje..haha) Det har bara varit mörkt när jag varit hemma så har inte hunnit fota något så plockar fram det som finns i arkivet sen helgen. Men visst är det skönt förresten att det är så mycket ljusare på morgonen, fåglarna kvittrar till och med lite vårigt, och det gör en ju lite piggare i det annars så gråa mildvädret.

Morrn tisdag!

Så skönt att det är tisdag. Jag slutar tidigt och jag och Wilma har inga planer ännu så får se vad vi hittar på. Hoppas paketet jag väntar på landar hos mig dag. Kom inte igår så hoppas jag kan visa lite nytt ikväll istället. Så rätt skönt att ha en oplanerad dag. Imorgon ska jag däremot åka på fotokursen jag fick av Wilma och sambon när jag fyllde. Jättespännande och hoppas kunna få med mig lite tips och trix hem:)

Vi ses till kvällen!
Kramar


6 kommentarer:

 1. God morgon!
  Vilka fina bilder.. den översta bilden... fniss.. jag tittade till so fort först och han tänka
  Oj vilken stor räv och tänk att hon han fota den så nära...haha...
  Å det är ju inte alls likt egentligen....;)
  Han är ju för fin er Hubbe. Kan tänka mig att han for fram som en hel orkan där i snön. De är ju så roliga att titta på då de plöjer runt.
  Jag ahr lagt till dig med nu så jag inte ska missa.
  Älskar också husprogram och såg på det i går.. men jag måste nog säga att jag nog inte drömmer om att bygga nytt..huaa för alla beslut man måste ta.. jag är fullt nöjd om vi bara blir klara nån gång med vårt hus...;)
  Ha en mysig dag nu!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara fjällenbilder! Nu blir man ju så sugen på att åka upp och få en ordentlig dos med snö och skidåkning mm:)

  Kul med fotokurs. Jag har också påbörjat det, fast förra veckan, som jag också fått i present:) Hoppas på att få många bra tips och lära mig mycket nytt:)

  Ha en fin tisdag! /Kramar

  SvaraRadera
 3. Skönt med oplanerat,
  sådana dagar behövs ibland!
  Och vilka härliga bilder från er weekend du bjuder på :)
  Snön ser onekligen inbjudande ut!
  Och jag som suckade tungt när jag vaknade till ett litet snötäcke i morse...
  Lite avis på att du ska på fotokurs!
  Det är något jag funderat på också,
  men inte kommit till skott med...

  >>Angående din kommentar inne hos mig<<

  Tack så mycket :)
  Tårtan var riktigt mumsig kan jag lova!
  Svår är den definitivt inte att göra,
  men den kräver lite tid i och med de olika fyllningarna...

  Jaa, gäsp!
  Tidiga morgnar är ingenting att hurra för!
  Men överlag är vi bortskämda,
  så jag ska inte klaga...
  Men när man en gång är van vid att få sin beskärda del sömn,
  så känns det lite extra när man inte får den...

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram, P

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga vinterbilder! Ser helt underbart ut. Skönt att komma iväg till fjällen och ladda lite ny energi för veckan. Fotokurs lät spännande, kanske man ska ta & önska sig när man fyller år:).

  Ja de muffinsen var smarriga, så de får du testa;)

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 5. Oj, vad vintrigt! :)
  Här finns nästan inte en gnutta snö nu. Fast mig gör det inget, jag vill ha vååååår!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 6. Jättevackra bilder! Roligt med actionbilder på vovven! Försöker tappert få till det med min hund också men lätt är det inte.=)

  SvaraRadera