tisdag 18 februari 2014

Bara tulpantipsTulpanerna börjar ge med sig. Börjar spreta och blir ljusa i bladen. Har ni några tips på hur ni håller liv i tulpanerna så länge det bara går? Jag har inte så många men har alltid kallt vatten och om jag kommer ihåg och orkar så ställer jag ibland ut dem på natten. Har hört att det kan förlänga dem, det blir väl "freezeläge" på nåt sätt..haha!

 Men fina är de, den lilla stund man lyckas hålla dem vid liv.


Hej denna kväll!

 Tisdagkväll redan, tiden går så fort. Och idag insåg jag att det bara är två veckor till Wilma fyller två år. Redan! Inte bara att hon blir så stor utan det vankas ju snart kalas och lite roliga förberedelser inför det. Dags att börjar fundra lite på tårta och pynt som ska få pryda hennes dag:) 

Hon och jag var hos min syster och Ellen i eftermiddag. Och de är för söta, ena stunden skrattar de så det kiknar och andra så blir det arga då den andra tagit en just "min" leksak. Så fick vi goda laxburgare till middag så när vi om hem var det bara att mysa i soffan och sen natta henne. Badrummet är också klart, bara (undra hur många gånger jag skrivit "bara" om badrummet) duschväggarna som ska upp och de kommer på fredag. Men vi har vatten i kran, toastol på plats och allt annat och vi är så nöjda. (Pics kommer så fort jag hinner fota i ljuset:))

Så nu ska jag berömma sambon som ju gjort det mesta i badrummet genom en sen middag till honom (ni vet väl att vägen till mannens hjärta går via magen?..haha) och sen tar vi kväller här!

Mysig kväll till er, kramar!6 kommentarer:

 1. Hej ... klipp av dem stoppa dem i en mindre vas så kan du njuta av dem lite längre .. och som du skrev byt vatten kallt :) 🌷.. mvh Monica

  SvaraRadera
 2. Kan också tänka mig några tulpantips:)
  Låter som nu haft en mysig eftermiddag, måste vara så härligt att bo så nära sin syster:)

  Ha det bäst vännen!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Ha ha..
  jag trodde du hade några bra tips :)
  men nej inte jag heller .. själva blomman brukar hålla ganska bra men däremot bladen blir lite skrumpna o bruna ..

  Ha det gott!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. har också hört att dom gillar stå kallt o gillar kallt vatten. Men än så vet jag inte. Om du får reda på något så vill jag veta :) kram

  SvaraRadera
 5. underbar vas . Hoppas din dag varit bra här e ok men väldans dimmigt idag kram

  SvaraRadera