söndag 9 februari 2014

Bara vara på väg hemåt


En helg i Lofsdalen går fort, alldeles för fort. Men det är så värt det där timmarna i bilen på torsdagskvällen för att få två dagar tillsammans. För att umgås, slappa och få sig en dos av vinterlandet. Och äter alldeles för mycket gott gör vi, det är inte lätt att hinna med alla fikapauser man vill åt när man är på minisemester...haha!Och precis som förra gången så har vi gått och sagt "hej örnen". Ja, ni ser ju att björnen inte alls är något speciellt och själv kan man ju lätt tröttna på att stå och vinka till den när man gjort det alldeles för många gånger men för Wilma så är det ju den finaste mest verkliga björnen hon sett och vem vill ta det ifrån en liten Trollunge. Och denna gång hade hon egen chaufför till pulkan av Hubbe som så himla gulligt drog henne:)
  


Men nu är vi på väg hem, sitter i bilen och det har varit ett riktigt snöoväder som lättat lite ju längre ner vi kommit i landet och det betyder också att vi inte har jättelångt kvar.

Hur har er helg varit?
Såg ni Mello igår? Jag höll på Sanna och Martin (alltså den där Martin. Mmmmums:) Och mycket bra låt tyckte jag så hade velat sett han i final på en gång.) Vi såg sen på gaygalan (med ännu en mumsmums haha och de guldfärgade akrobaterna som var helt sjukt imponerande) så vi hade en lördagskväll med riktigt schlagertema och massa snacks till det:)


Ne, nu ska jag vara lite trevlig här i bilen!
Ses igen, kram på er 

5 kommentarer:

 1. Va härligt det låter, att få andas lite vinter även om jag längtar efter våren :)
  Japp jag såg på Mello igår och även jag höll på Sanna och mmmmmums Martin, haha :)
  Ha det gott.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Underbara vinter bilder..:-)

  Jajamensan, mellonördarna här hemma såg såklart det!
  Jag tycker rätt låtar gick vidare.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt med snön. Vi är just hemkomna från en vecka i Sälen. Underbart med skidåkning, snö, god mat och trevligt umgänge. Här hemma är bara grått och trist, men ljuset är på väg tillbaka och idag upptäckte jag att snödroppar och vintergäck tittade fram... Små tecken på våren är härligt... Kram

  SvaraRadera
 4. Efter att ha sett på dina fina vinterbilder så kan jag inte göra annat än att längta till vi själva skall åka en weekend till sälen:-)
  Vår Melokväll såg ungefär ut som eran med chips och ostbågar. Håller med om killarna.....rätt ord Mumsmums!! Trodde också att Martin skulle gå direkt till final, men han vinner nog i andra chansen.
  Kram

  SvaraRadera
 5. oj oj så härliga vinterbilder! Ni verkar haft en riktigt härlig helg. Vi var i vår stuga (som dessvärre inte ligger i fjällen), och vi hade mellomys där :).
  Ha en bra start på nya veckan! Kram Jennifer

  SvaraRadera