söndag 2 februari 2014

Bara varit på kalas

Det har varit 80-års kalas idag. För min fina mormor som vi skålat för och firat hela dagen lång:)
Och här vi mormor. Som blir 80 år ung idag:) Piffiga mormor som alltid jobbat som apotekare i cerisa höga pumps och långa målade matchande naglar. Och som mannekängat hela sitt liv, i snygga dressar med eleganta hattar till som jag älskade att få sitta i publiken och titta på. För att sedan få åka hem till henne och rota bland hennes vackra klänningar och skor och få välja ett nagellack ur hennes samling som hon målade på mig. 
Så det är såklart min fina mormor jag fått mitt intresse för kläder och mode av:)


Och alla kusiner var samlade:) En spexande sjuåring och en snart femåring som bara vill klä sig i skjorta och slips. Snygging där:) Och så det två småtejejerna, gulliga som få!


Där den ena älskar tingel tangel så det var klart hon hade mitt halsband på sig hela kalaset:) 


Och här har ni min fina norrländska svägerska som fick läsa bok för Ellen. Som inte bara är den bästa svägerska utan också bvc-sköterska så gissa om jag överöser henne med frågor och funderingar i dessa tider:)Gokväller!

Så trött och alldeles proppmätt jag är nu. Har under kalaset fått i mig mat, efterrätt och fika med sju sorters kaka och tårta på det. Så ligger nu strandad i soffan och här blir jag liggandes denna kväll. Men haft en jättefin dag, det är alltid så roligt att träffa hela familjen och jag tror mormor var nöjd också:) 

Nu lite söndagsmys!
Kram på er


(ikväll ska jag också svara på de mail jag ännu inte hunnit besvara. Har inte glömt er bara inte haft tiden tyvärr. Men ikväll kommer det :))

2 kommentarer:

  1. Detta inlägg väckte en längtan efter min mormor. Min mormor som gått ur tiden och som inte fick bli 80. Njut av din mormors sällskap så mycket du kan.

    Ha det gott

    SvaraRadera