torsdag 13 februari 2014

Bara vitt så vitt

Bilder lånade från trendenser.se


De här bilderna ligger i min inspirationsmapp. Ni har säkert sett dem förut men det är ju så snyggt (och vitt, jag vet...haha)!!! Så klassiskt och elegant så ger mig så mycket inspiration. Se bara tavlan, kudden som ligger under sideboardet och det gröna och rosa inslagen. 
Ja, det är vitt och krispigt men ohh så jag gillar det:)


Gokväller

Här har vi byte i nattning av liten envis skatt som inte vill sova och verkar ha en sån period nu (som jag hoppas inte blir långvarig). Igår när Sambon var själv hemma gick det hur bra som helst, sov heeela natten i sin säng men när jag är hemma så knölas det. Och ligger hon inte och skrattar hjärtligt så ropar hon efter "mammas säng". Båda på det mest gulliga sättet men det gör mig lite smått galen. Hon får mer än gärna komma in till oss sen men tycker det är viktigt att hon lär sig somna i sin egen säng. Men som sagt, ikväll har vi en liten match. Just nu är det tyst därinne så han lyckas nog ikväll också. Han, min sambo, som besitter det där tålamodet jag inte har..


Men nog om det. Det är torsdagskväll och OS är på tv. Just nu är det sammandrag av duktiga Kallas silver,. Och innan det såg jag slutet av damkronornas match mot Ryssland där de förlorade. Lite roligt är att min sambo i sina ungdom var tillsammans med lagkaptenen:) Hon var med i OS redan då så har väl OS-vanan inne, det var ju ändå åtta år sen..

Och nu kom Sambon, hon sover! Jippiii!
Kvällsfika nästa:)

kram på er! 
11 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att det är jobbigt att ha en liten match vid läggning.... Kan ju vara så att hon känner av att det är något som ska hända snart? Tänker på att du är gravid, och hon inte riktigt förstår vad det innebär, så hon testar dig nu. Det kan nog vara smart att låta hennes somna i sin säng, som ni gör, så hon kan känna att hon är trygg med det, och att det är ni som "bestämmer" ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Å va läckert där på bilderna!!

  Ja du, alla har nog knöliga barn emellanåt. Det går i perioder verkligen.
  Vi nattar fortfarande vår tjej med saga och ligga hos henne en stund innan hon somnar.
  Hon är nio, men det känns liksom bra att ha den där stunden på kvällen.

  Ha en fin alla hjärtans dag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Jätte fina bilder och vasen i förra inlägget wooow.. super snygg!
  ååå jag ler lite.. förlåt... men när hon blir stor kommer du förstå vad jag menar..;)
  Det är ju lätt att glömma det jobbiga och bara minnas det gulliga.
  Jag tycker det är klokt att vänja henne att sona i egen säng innan bebis kommer. Ni kommer behöva den stunden med bebisen då hon somnat. Om hon somnar hos er blir det ju lixom inte så. då jag var gravid hade jag mycket sämre tålamod men det gick över sen..;)
  Sen tror jag ofta det är så att de spelar ut oss mammor oftare än papporna. Vi är nog mycket blödigare..;)
  Ha det så mysigt i morgon! Laga god mat skulle ni göra va?
  Det blir det nog här med..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Fina bilder!

  Åh, det är ju så jobbigt när de inte somnar. Jag tycker som du, det är helt ok att de kommer över på natten, men jag vill gärna att de lär sig att somna i egna sängen.
  Hoppas ni fick lite mysigt kvällsfika :).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Åh en fotokurs i Eskilstuna, vilka håller i den i april och vad kostar den?
  Ja du dofter från Voluspa är svåra att välja mellan för de flesta låter som de doftar fantastiskt när man läser om dofterna.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Tack för inspirationen! Ser ju så härligt, ljust och fräscht ut. Enkelt och stilrent:)
  Hoppas er lilla skatt sover bättre snart och att läggtiderna får flyta på.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Har sett dem innan men vissst är de underbara bilderna ?
  ja du våra ha me haft såna perioder hurra för att de gått över.
  hoppas ni får en bra natt natti kram

  SvaraRadera
 8. Jag blir mer och mer förtjust i de där stolarna! Från att inte ha gillat dem alls så tycker jag de är supersnygga!

  När de kommer ur de där perioderna, barnen så känns de korta de tiderna men när man är mitt i dem så känns de långa!

  Fin helg till dig och kram Jenny

  SvaraRadera
 9. God morgon. Mm har också sett de bilderna så otroligt fint men måste säga att dina bilder från ditt hem som du visar nästan är finare! Så mycket jag skulle vilja göra om hemma men flyttade in till sambons i hans lya i somras då vi flyttade ihop & han har väldigt stark vilja för att vara man & han gör icke av med sina svarta fula möbler som han har kvar, jag har försökt få in lite vitt men svårt så typiskt.
  Hoppas du får en fin alla hjärtans dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Åh så snyggt med allt det vita! så vitt och fint skulle jag också vilja ha det hemma. Tufft med jobbiga nattningar men jag tror kanske att hon känner av att det snart ska komma ett syskon och att hon därför måste testa dig lite. Tycker det är jättebra att hon får somna i sin egen säng så att hon känner trygghet där. KRAM

  SvaraRadera
 11. Härligt och vitt!

  Jag vill också gärna att barnen somnar i sina sängar, eller åtminstone ihop i en av barnens sängar. Så bär jag in den andre till sig då de somnat. Det blir oftast så då jag lägger dem ensam några kvällar i veckan då sambon är på innebandyträning. Sonen som är 5 år sover de flesta nätter i sin säng utan att vakna. Lilla dottern som är 2 år är det värre med;) Varje natt byter hon och sambon säng, hon in till mig och han in till henne. Omöjligt att sova alla tre i samma säng då jag inte får sova så bra i så fall. Men så som vi har det nu funkar ok för oss alla, dock längtar man ju till den dagen alla i familjen sover gott heeeela nätter i sina egna sängar:))

  Ha en finfin fredag!

  Kram Johanna

  SvaraRadera