måndag 24 mars 2014

Bara biffar med fetaost och basilika


Det blev biffar till middag idag och jag tog lite av det som fanns hemma men så goda de blev så delar med mig av hur jag gjorde! 

Jag vispade 1 ägg med 1-2 dl grädde och mosade ned en fetaost i det. Blandade sedan ihop det med ca 800g nötfärs och kryddade med salt, peppar och basilika. Gjorde en vitlöksdressing till och serverade ris och grönsallad till.

Supergott, enkelt och dagens middagstips:)


Hej på er!
Hur mår ni? Jag mår bra! Blev godkänd hos barnmorskan med värden som gått upp och på viktkontrollen var jag nog mycket väl godkänd..haha! Inte riktigt lika mycket som förra gången men är nära att nå 20kg plus. Jorå, så många härliga kärlekskilon har jag lagt på mig:) Men gick ned allt med Wilma så det ska nog gå bra även denna gång! Huvudet var också fixerat vilket förklarar att jag på kvällarna har känslan av att en melon ska ploppa ut när jag reser mig. Så bebisen är allt redo där inne och vänta nu bara inte för länge med att slå till den riktiga stöten för den här melonkänslan är inte helt bekväm..

Annars har vi träffat syster och hennes små sötnosar Ellen och Olle på eftermiddagen. Hann med att njuta av solen på baksidan också och det var ju såå skönt. Mer soliga stunder tack:)

Nu blir det lite kvällsfix och sen soffläge:)
Mysig kväll och stor kram!!


6 kommentarer:

 1. Biffarna lät både goda och enkla! Perfekt!
  Så skönt att allt är bra med dig och bebisen! Inte långt kvar nu?
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Men åå så gott det där lät..;)
  Vilken tur att det låter tjoff tjoff där inne...haha.. så det inte är en melon som kommer ut..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Men alltså mums! Och vasen är alldeles fantastisk. Ha en fin kväll!

  Kram Ninnie

  SvaraRadera
 4. Hehe här åt vi havregrynsgröt t middag, händer ibland, speciellt när det varit bra mat för barnen i skolan och jag inte orkar!
  Så skönt att du blev godkänd! Med lille N fick jag gå en massa extra kontroller pga vikten för upp till 20 strecket var ju inte så svårt att nå ;-)
  Njut nu... Och släpp ut sambon från hobbyrummet ;-)
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 5. Tack för middagstipset! Alltid välkommet! Spännande nu då när det snart är dags!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Hihi såg ju svaret här på min fråga :) Va lite för snabb..
  Skönt att allt såg bra ut.

  SvaraRadera