tisdag 11 mars 2014

Bara byxdress och vårdag!

En så söt byxdress i jeans fick Wilma i present av sin farmor och faster (och de andra som är med i deras familjer:)). Wilma hade en byxdress i somras som jag älskade så tror nog det här också kommer bli en favorit så fort våren tillåter barbenta ben:) 
Från La Redoute om någon undrar!


Hej på er!

Har egentligen en massa tråkiga hemmasysslor jag borde ta tag i ikväll men ibland orkar man ju bara inte. Och jag är helt säker på att tvättstugan finns kvar i morgon med all tvätt som ska tas hand om...haha! Utan det fick bli soffan där Ryttareliten visas på svt och gammal inbiten hästtjej som jag är så fastande jag här:) Det är verkligen en en livsstil de har som intresse.

Vi har haft jättefint vårväder idag så efter dagis for vi direkt till lekparken där syster bor och mötte upp henne, Ellen och Olle. Så skönt det var att få vara ute ett tag och tjejerna fick gunga och leka ett tag. Hoppas det är lika skönt imorgon när jag också slutar tidigt för då ska jag passa på då med att få lite vårluft:)

Hoppas ni haft en bra dag!!
KRAM!


5 kommentarer:

 1. Så söt dress!!
  Dottern vill gärna ha en typ korta snickarbyxormodell som hon sett på Lindex. Hon är ganska smal dock så risken är att hon drunknar i en sån modell.. Får spana efter något liknande:)
  Tycker du gör rätt i att vila ikväll:) kollar bygglov nu jag:) kollar du?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så söt byxdress!
  Jodå, tvättstugan brukar ha en förmåga att finnas kvar... tvätten likaså ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. God morgon! Åh vilken fin byxdress, den kommer sessan bli jättefin i! Visst är det härligt med våren? Det ger ju så mycket energi med sol och ljus! KRAM

  SvaraRadera
 4. Helt rätt att välja soffan :).
  Här har vi också haft fint väder och barnen vill vara ute och leka efter skola och dagis, härligt!
  Den där byxdressen var jättefin. Försökte med byxdress till min tjej förra sommaren men hon tyckte det var för bökigt när hon skulle gå på toaletten :(.
  Ha en fin dag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Men åh vilken supersöt tapet!!!

  Kram Malin

  SvaraRadera