fredag 21 mars 2014

Bara choklad och fredagsmys Favoritchokladen till fredagsmyset ikväll:)


Hej mysfredag!

Nu har jag tjatat i en vecka att jag går på mammaledighet idag och när jag ändå är igång så kan jag ju nöta lite hur skönt det också känns nu..haha! Är själv hemma med Wilma ikväll så har firat med henne och Pippi på tv och nu när hon sover så har jag tagit fram chokladen och krypit upp i soffan med  datorn i knät. Det är ju för skönt med den här egna tiden ibland:) På tv´n får Lets Dance snurra. Tänkte sen se Welcome to Sweden som har premiär ikväll. Någon mer som ska se? Jag gillar ju verkligen Josephine Bornebusch så hoppas att serien är bra!

Vill passa på att säga TACK till alla ni som kikar in här. Ni är så många som också lämnar så fina kommentarer här och på mail! Det är så roligt och jag blir så glad:)

Fin kväll till er nu så hörs vi imorgon!
KRAM

12 kommentarer:

 1. Riktigt avundsjuk på dig som har detta underbara framför dig och känner att jag inte är färdig än, får nog försöka mig på en trea :-)! Men visst är det skönt att vara tillbaka på jobbet igen också. Men säger som säkert alla andra-njut! Och min erfarenhet är att det är så mycket lättare med nr 2 då allt inte är nytt! En underbar blogg du har som jag följer slaviskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så skönt att ha det framför mig och ska njuta för tiden går fort. Vips så ska jag tillbaka till jobbet:) Men då kommer det också kännas bra! Jag kan tro man blir sugen på ett tredje också, det vill jag också ha! Men än så länge känns det underbart att få ett andra barn och syskon till Wilma:)
   Du är så välkommen till min blog och blir så glad att du föjer mig, känn dig som hemma:))
   Kram och ha en fin lördag!! /Fredrika

   Radera
 2. Oj va jag blev sugen på choklad nu :) vad skönt att vara hemma, har själv jobbat i snart 1år nu och saknar hemmalivet med barnen massor :). Klart att man vill kika in på din fin fina blogg med alla fina bilder på ert hem. Tack till dig :) ha det bra! Kram /Linda

  SvaraRadera
 3. Låter underbart med mammaledighet! Och det lät som en riktigt mysig och bra fredagkväll.
  Ha en fin helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Åh vilken härlig känsla det måste vara för dig nu vännen! Jag såg Welcome till Sweden och jag tyckte den var bra. Tyckte så synd om han stackaren bara :-) Jag gillar också Josephine. Hoppas ni får en mysig lördag. KRAM

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt med mammaledighet! Lycka till med det som komma skall :-) Å chokladfantast som jag är, så verkar jag ha missat nåt där. Tur det är kördag idag ;-) Ha en fin lördag. //Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å kördag är det såklart inte, LÖRDAG! :-)

   Radera
  2. Ja, ska bli så skönt! Eller kanske inte med två barn...;) Men ändå inga tider och jobb att passa på ett tag:-) Den är supergod. Och som gravid har jag typ lördag varje dag verkar det som, tur det snart är över och blir lite ordning och kan knata runt med vagnen:) Ha en fin lördag du med! Kram!!

   Kram Fredrika

   Radera
 6. Mysigt med mammaledighet:) det var ett tag sen för mig men kommer ihåg hur jag njöt av den tiden. Härliga bilder och den där chokladen verkar lite lockande;) kram Ulrica

  SvaraRadera
 7. Å vad skönt med mammaledighet! Tycker så synd om mina väninnor här som oftast bara har 12 veckor ledigt. Vad spännande att ni snart är fyra!

  Ha en underbar helg fina du!

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Så underbart med mammaledighet! Gick på min fjärde i slutet av sommaren (fick en liten son 15/10, och har tre döttrar också) och jag njuter så av mammalivet! Kram och ha en fin helg! Bea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns så underbart! Och du njuter som bara den förstår jag. Jag har en dröm om 3 barn så jag hoppas det här inte blir min sista.. Men ska njuta av mammalivet nu med mina barn:)
   Hoppss du har en bra söndag! Kram fredrika

   Radera