torsdag 13 mars 2014

Bara Eco White Light

I slutet av mars så finns en ny kollektion från Eco Boråstapeter, Eco Whte Light, med 35 olika vita tapeter i olika nyanser och mönster. Kommer så lägligt efter som det ska tapetseras i vårt lilla tv-rum som sambon påbörjat i hobbyrummet. Och jag som är såå svag för vitt ska definitivt kolla av den:)Godmorgon 

Vaknade rätt pigg idag. Wilma har denna vecka vaknat tidigare än vanligt så igår bestämde jag mig för att lägga mig tidigt och försöka sova ikapp lite. Och kändes ju som det funkat när jag vaknade:) Skönt när det är lång dag på jobbet idag.

Idag har jag gått in i vecka 38 och det är tre veckor kvar till beräknad ankomst för vår bebis. Och en vecka kvar att jobba, tjoho!

Men nu måste jag ta tag i torsdagen!
Önskar er en fin dag, kramar!


  

4 kommentarer:

 1. Inspirerande! Är det så kort kvar nu till bebisen ska komma! Så spännande!

  Ha en fin torsdag! Kram jenny

  SvaraRadera
 2. Hej snygging!

  Oj vad jag har missat här inne, har väl inte ens grattat lillan, skäms..
  Tänk att du har en två-åring nu och snart kommer en ny liten, ljuvligt =)

  Supersnyggt ni fått det i badrummet, SÅ FRÄSCHT & SNYGGT!!

  Önskar dig en lovely dag,
  kram Catta

  SvaraRadera
 3. Ja det låter ju som en bra tapet-serie! Tycker annars att det är vansinnigt svårt med tapeter.. Boråstapeter brukar dock vara fina och ha ett bra pris då det är ju ett plus!

  Kämpa på sista veckan på jobbet! Nu är det inte långt kvar, undra vem av oss som kommer att få först?! =) Min lilla krabat verkar spela mig ett spratt och kommer säkert stanna kvar läääänge i magen då vi alla trott och varit rädda för att den skulle komma för tidigt!

  Ha det gott!
  Kram malin

  SvaraRadera
 4. Snart är det dags, vad kul att bebisen kommer om några få veckor! Får kolla in tapetkollektionen, vi ska tapetsera vårt sovrum.
  Kram Stina

  SvaraRadera