torsdag 27 mars 2014

Bara en Monsterios
När jag var iväg och handlade idag så kilade jag in på växtgården och köpte mig en ny grön växt, Monsterios, som jag tycker är så snygga. Ville ha något nytt grönt på sideboardet och den här kommer passa där. Verkar lättskött också, sol och vatten var det enda den behövde så skulle den växa sig större och lite yvig. Perfekt för mig, för som sagt några gröna fingrar har jag inte.
Go kväller!

Hur mår ni?

Så skönt det är att det bara blir ljusare och ljusare på kvällarna. Jag märker det så tydligt när jag nattar Wilma vid kl sju på kvällarna. Det är ljusare för varje kväll jag sitter där inne och sjunger nattsång:) Och det är ju såå välkommet för det finns ju mörkläggningsgardiner till småskatter som ska somna tidigt!

Och vips så hade vi torsdag! Veckorna går lika fort när jag är mammaledig men ska erkänna att fredagen är lite mer speciell när man jobbar. Fast vill inte byta just nu...haha! För som det är nu är ju nästan varje dag som fredag och det känns lite bättre just nu:)

Hoppas ni har en bra kväll, vi ses imorgon!
Kram

7 kommentarer:

 1. Men då kanske det där är en blomma för mig med, för inte är fingrarna gröna inte! ;) Gillar att den är lite spretig :)
  Håller med om att den där speciella fredagskänslan uteblir lite när man inte jobbar... men att vara mammaledig, det slår ändå det mesta tycker jag! Så mysigt och vilken lyx att vi har det så bra som får vara hemma så mycket med våra barn i Sverige :)
  Så söta kläder till småttingar, du hade hittat på HM :)
  Kram på dig och njut av ledigheten!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Fin blomma, gillar gröna men hittar sällan någon jag gillar.
  Visst är det härligt med ljusare längre dagar;)
  Fin helg till dig, kram

  SvaraRadera
 3. Ja de är inte dumma de där - trivs tom i ett norrfönster:)
  När bladen blir stora och mörkt gröna kan man alltid knipsa av och sätta i en vas.
  Jättesöta barnkläder du hittat
  Kram!

  SvaraRadera
 4. God morgon fina! Kikar in för att önska dig en underbar fredag! KRAM

  SvaraRadera
 5. Så jättesnyggt att bryta av med grönt! :-) Önskar en riktigt skön Fredag. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 6. Så fin växt! Jag har inte heller gröna fingrar! Så skönt att få vila en stund med sitt älskade barn, snart har du två. Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Vilket fint hem du har? Vart har du köpt den fina tavlan/postern?
  /Veronica

  SvaraRadera