onsdag 5 mars 2014

Bara en pärlhyacint


Första pärlhyacinten flyttade in i helgen. Känns så vårigt när man tar in första och nu hoppas jag att den kanske kan ta och slå ut till helgen då vi har kalas:)


Hej på er!
Nu är det snart dags att åka för mig men nå besök på Lagerhaus blir det inte. Skulle leta på vart det låg på deras hemsida men inte verkar det finnas i Eskilstuna heller! Så snopet (och lite irriterande också...). Hade ju vart perfekt när jag ändå åkte till storstan för har ingen lust att åka iväg i helgen. Men får lösa det på annat sätt..

Så nu åker jag direkt till kursen, mätt och belåten efter att ha ätit en god middag med ännu en god creme fraiche som ingrediens. Ica´s med smak av senap, vitt vin och schalottenlök, också super god! Vad vore vardagsmiddag i mitt hem utan dessa smaksatta godingar..haha!

Ha en fin kväll finingar!
Kramar

7 kommentarer:

 1. Åhh det lät gott!
  Måste testas..:-)

  Ha det så bra
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Inga pärlhyacinter har hittat hit än, tyvärr. Du får åka till örebro och shoppa på Lagerhouse.
  Älskar såser gjorda på cf.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Visst får det gärna bli vår snart! Tycker du gör rätt i att ta in lite vårblommor. Jag inbillar mig att den kommer fortare med lite hjälp på traven! :)
  Tack för bra mat-tips! Jag har noll inspiration när det gäller mat just nu. Så detta måste prövas! :)
  Ha en fin kväll! :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fint med pärlhyacinter. Vattna den lite så slår den ut snabbare ;-)
  Jag köpte minipåskliljor som ska planteras i helgen och stå på trappen utanför dörren. Vårkänslor!
  Hoppas dukningen blir fin ändå! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fint och inte kan man få för mycket vårkänslor nu inte:) Jag vattnar på den lite då och då och håller tummarn:) Tack för tipset!
   Kram fredrika

   Radera
 5. Hej Fredrika, vad synd att du inte kunde hitta ett Lagerhaus när dig. Men vi vill passa på att tipsa om vår webshop på www.lagerhaus.se - där handlar du fraktfritt vid order över 300:-. Ha en fin dag! Mvh Lagerhaus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för er respons!! Jag bor rätt nära Västerås och Örebro också där ni finns så kan ta mig dit om det inte blir en beställning i er webshop:)
   Ha en fin fredag imorgon! /Fredrika

   Radera