måndag 3 mars 2014

Bara en sneak peak


 

Jag har börjat organisera upp vår walk in closet. Det är verkligen lyx att ha en sådan men gör också att jag vill ha lite ordning och reda, det är ju inte bara att stänga igen dörren som på en vanlig garderob. Så den platsbyggda garderoben byggde sambon redan när vi flyttade in men nu blir det lite mer hyllor, förvaring och omöblering.
En liten sneak peak kommer här:)
(Och vi kan ju lätt konstatera att jag har alldeles för mycke svart i min garderob. Alltid.) 

Hej måndag!
Första veckan i mars och jag har tre veckor kvar idag att jobba. Ljuger om jag skulle säga att det inte kändes bra:) Nu börjar jag ju mentalt ställa in mig på att det kommer något nytt till oss eftersom den gör sig påmind hela tiden nu och mer och mer bebissaker kommer på plats. Magen är som i vägen heela tiden och växer rätt fort så hinner inte riktigt vänja mig vid vart jag har den. För då har den helt plötsligt blivit ännu lite större..haha! Precis som det ska vara men ska bli skönt att gå hem om tre veckor.
Så idag blir det lång dag på jobbet och inte så mycket mer spännande än så!
Ha en fin dag, ses lite senare!

Kramar

13 kommentarer:

 1. God morgon !

  Så fint !
  Vilken härlig känsla rummet ger.
  Spännande med väntans tid och framförallt nu på slutkampen.
  Ha en fin vecka !

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vi väntar med spänning på vad som gömmer sig där i magen... ;-)
  Och din Closet- looking good so far!
  KRAM och ha det så fint!
  Judita

  SvaraRadera
 3. Men hallå, vill se meeer!! Ser himla snyggt och fräscht ut och jag är väldigt avis, vi har ingen plats för en sån walk-in historia, om vi gör om lilla allrummet där uppe då, fast jag vill ju ha fler barn så jag drömmer först och främst om att göra ytterligare ett barnrum där så småningom.

  Jag vill oxå ha en mammaledighet till att se fram emot!! Drömma går ju iallafall ;)
  Du är så vacker med din mage och så spännande att få se vem det är som tittar ut snart =)

  Stor kram och ha en fantastisk måndag!
  Catta

  SvaraRadera
 4. Åh vad lyxigt, vill gärna se mer!! Önskar dig en skön måndag och start på veckan. Kram

  SvaraRadera
 5. Men herregud så fint!!!! Du är så duktig :))

  Kramen

  SvaraRadera
 6. Åh va fint! Lyxigt med en "Walk in" :)
  3 veckor - det börjar verkligen närma sig för dig, så spännande och skoj. Vår yngsta son var också beräknad till april, 25 om jag inte minns fel. Var sååå inställd på att jag hade ett april barn i magen.
  Så fel jag hade. Han ville ut redan den 30 mars!!! :)
  Så kan det gå...
  Ha en fin dag!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Så fint det ser ut och lyxigt med en Walk in closet, vill ju se mer;).

  Fruktsalladen igår var så god, blev akut sugen på jordgubbar så var iväg och handlade det:).

  Fortsatt fin måndag till dig!

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 8. Åhh gudars va fint de är där!
  Önskar jag hade en lika stor fast när min blir klar så kommer de nog också bli bra.
  Fast jag kommer o få tänka till för o få plats med allt i det rummet. Ska ha skjutdörrar på garderoben. De har jag redan fyndat på blocket.
  Skönt o få gå hem snart.
  Du vart har du köpt den där rullgardinen eller va de är i fönstret? Ja den skulle passa till mitt dressingroom också.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 9. Oh snyggt ! Och så fort tiden har gått, magen växer ser jag på bilderna:)
  Ska snart få inreda min garderob & klädkammare för huset är banne mig inflyttningsklart.
  Städerskorna kommer imorgon och sen är det bara våra sängar vi väntar på. Äntligen!
  Kram jess
  www.annorlundaunderbara.com
  Drömresan i bilder

  SvaraRadera
 10. Vill se mer :D

  Haha, min garderob är också mest svart ;) Det "passar ju till allt", och det är så sant.. Barnen får var mina färgglada accessoarer ;)

  Tack för dina grattis ♥
  KRAM

  SvaraRadera
 11. Å va fint det ser ut att bli där inne, jag önskar SÅ att jag också hade öga för inredning men jag är totalt kass.

  Så spännande att det snart är dags för bebisen att titta ut. När har du BF? Jag längtar verkligen tills jag också bara har några veckor kvar att jobba.

  kramar

  SvaraRadera
 12. Men ååå..woooow!!
  Vilken lyx!!
  Å det där måste vara alla kvinnors dröm!!
  Nån gång ska jag med ha en walk in closet...;)
  Man vill se mer ju
  Skönt att ha nedräkning nu!
  Kram katarina

  SvaraRadera
 13. Åhhh vilken lyx o så fint de blir! De är min dröm o ha en walk in men då måste ett sv barnen flytta först så de lär dröja läänge innan de blir verklighet! Så mysigt att de börjat närma sig. Våran lilla blir ett om 3 veckor, vad hände, snälla stoppa tiden någon. Ha de så gott nu o njut av magen den sista tiden! Kram på dej

  SvaraRadera