måndag 3 mars 2014

Bara ett litet bebisplagg


Köpte med mig en liten gullig body igår från Newbie. Så liten och ändå kan den ju vara lite för stor i början:) En vit neutral som kommer passa både en liten kille och tjej. Har ju en del plagg i strl 50 sedan Wilma föddes men det är ju kul att köpa något nytt iaf.


Och igår bäddade jag och Wilma bebisens vagga och hon la slut ned sin snutte (ja inte favoriten men ändå så gulligt:)) i vaggan som mer och mer blev en rolig lekplats för henne och hennes docka ju längre vi höll på att bädda och dona:)


Go kväll på er!

Här tar jag en puas och har sett på Husdrömmar men ska nu fixa klart lite inför imorgon då vår älsklingstjej fyller två år. Tänk att hon redan blir två år min lilla tjej! Kalas blir det till helgen men presenter slås och ett litet kalasfika förbereds. Så lika bra att fortsätta innan kvällen blir för sen.


Hoppas ni haft en fin dag!
Kramar!


3 kommentarer:

 1. Å, tänk att de är så där små... Knappt man kan förstå det när de växer upp och blir större för var dag känns det som.
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 2. Men åh! GRATTIS till din söta lilla prinsessa idag! Hoppas hon får en fin dag! Ville ju se fler bilder på badrummet ju! Blev så nyfiken när du la upp bilden på Instagram igår! KRAM

  SvaraRadera
 3. Så gulligt & så söt liten vagga. Jag har skaffat en liten babykorg då jag har väldigt ont om plats.
  Grattis till lilla tjejen idag förresten Kram

  SvaraRadera