söndag 2 mars 2014

Bara fått in videung

Började ni också denna söndag med att se Vasaloppet? Vi skidade några mil från soffan och det är så mysigt tycker jag att flytta in med kaffekoppen och se på de duktiga skidåkarna. Och alltid har man någon bekant som är med och åker man kan heja på!

Men till slut fick vi slita oss och for iväg till Västerårs för lite shopping och fick med mig videung hem och även en pärlis så nu plockar jag in ännu lite mera vårtecken. Ljuvligt och jag längtar såå mycket till våren nu som jag hoppas blir solig och varm:)


Go kväller!

Vad fort även denna helg gått. Idag har vi alltså varit på shopping där det viktigaste var presenter till vår blivande två-åring! Men vi köpte även det första lilla plagget till bebisen:) Tänk vad mycket fint det finns, skulle kunna köpa hur mycket som helst ju! Men får hålla mig lite tills vi vet vad det är..

Sen har vi fixat med nya hyllor i vår walk in closet. Kommer bli jättebra och det kommer nog en smygkik på det imorgon:)

Nu ska jag fixa lite till här hemma innan jag tar kväller!
Hoppas ni haft en skön helg, vad har ni haft för er?

Kramar!!

13 kommentarer:

 1. Vad vackert! Videung är så fint och vårligt.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Så fint!!! Man blir beroende av färska blommor har jag märkt! Måste köpa nya varje vecka!

  Kollade Vasaloppet - början och målgången. Och lite renovering där emellan! :-).
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Å det är så härligt att kika in till dig!
  Jag blir så inspirerad:)
  Så fint med videkvistar och rosa tulpaner. Jag har också tagit in vårblommor idag:) Fick fina körsbärskvistar av svärmor med:)
  Har haft en toppenhelg precis som du:)
  Nu är jag laddad för kommande veckan!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Hej hej!
  Å vilken ljuvlig bukett!
  Å liten 2-åring...myyyysigt!
  Å va kul att få frossa i pyttekläder.
  Å va fiiiiiiint ni har det i vardagsrummet!!!
  ÅÅÅÅÅÅ en walk in closet.... det vill jag meeee haaaaaaaa.;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Så fint med vide...inte har du väl plockat den ute? Jag såg att de hade i affären, måste nog köpa jag. Ha det gott. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte plockat ute utan det här är äkta köpevide:) Kram fredrika

   Radera
 6. Åh,sååå vackert med Vide"kissar" & Tulpaner <3

  /Kram Kram

  SvaraRadera
 7. Men herregud vilken härlig bukett! :) Min dag har väl set ungefärligt ut som din, Vasaloppet som var så där bitande nervigt på slutet (och då är jag inte speciellt intresserad utan har det på av nostalgiska skäl;) och sen Ikea... där man inte var ensam kan jag säga!

  Glömde bort att det var löningshelg haha.

  Tack för din fina kommentar igår. Ja visst var det lite fiffigt. Man kan ju ha det så tills man har råd eller åtminstone har bestämt sig för hur man vill ha det. Det blir verkligen ett helt annan sovrum när man får upp en sänggavel. Underskatta inte gaveln alltså :D

  Önskar dig en mysig söndagkväll!!

  Kramen
  Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad vi sa när vi kom till ikea.. "hur tänkte vi, löningshelg och allt".. haha! Att man aldrig lär sig... KRAM!!

   Radera
 8. Äääääälskar våren och rosa och mjuka videkissar.
  O dessa barn, vad vore livet utan dem?!???
  Ha de fint vännen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Idag har det inte hänt mycket alls här, har mest slappat runt.
  Till middag grillade vi kött så jäkla gott med grillat.
  Nu sitter jag i soffan och glor på tv, sen blir det nog dags att sussa sött börjar tidigt imorgon så.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 10. Kul med lite shopping. Själv hade jag pomp de lux party (barnkläder) här hemma hos mig ikväll! Älskar pomp de lux så de drog iväg lite... ;) Så mysigt med videung... då är våren här. Kram

  SvaraRadera
 11. Hej finaste! Men åh så fint med videung! Ja nu vill man verkligen ha vår tycker jag! Önskar dig en fin måndag, KRAM

  SvaraRadera