onsdag 26 mars 2014

Bara fått ovälkommet besök

Jag skulle ha åkt till Västerås idag. Handlat lite bebissaker och gått in på Plantagen och köpt lite nya vårblommor. För ni ser ju att de är lite vissna här hemma. Men istället är vi hemma och rätt vissna jag och Wilma med. Magsjukan slog till inatt så förmiddagen har spenderats i sängen bland mjuka täcken, tupplurer och blåbärssoppa. Så mycket usch och fy över det!

Så ingen bebis på g om någon nu trodde det när det varit tyst här på förmiddagen utan en bara en mycket ovälkommen magsjuka som slagit till.Så lite mer blåbäsrsoppa och avslagen Pepsi Max får förgylla vår dag. Och Pippi, Lotta och alla de andra Astrid Lindgren favoriterna.

Hoppas ni har en bättre onsdag!!
Kram

8 kommentarer:

 1. Åh nej! Det är många som är magsjuka nu. Båda Willes kusiner har vart dåliga.. Jag hade också magsjuka i v 39, inte kul alls! men jag tror det hjälper bäbisen på traven att bestämma sig att komma ut ;)

  Krya på er!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Och då vet du, inte kul alls ju. Men kan det skynda på bebisen så så okej då;) Har också läst om flera från dagis på fb som har fått det.. Men skönt om Wille klarar sig, ni har ju dragits tillräckligt med sjukdomar! Hoppas ni mår bra!

   Kram!!

   Radera
 2. Jag såg att ni åt hallon till våfflorna igår, är det upptinade frysta hallon köpt på affär eller egen plockade? Tanken slog mig att det kanske var bären? Man bör koka frysta bär som man köper i affär för att minska risk för magsjuka å annat . Krya på er, hemskt å vara magsjuk , speciellt om man är gravid också. krya på er. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å tack!! Du kan ha så rätt! Det är köpta på affär och inte kokta innan vi åt dem.. (kom ju ihåg skriverierna om just det när jag läste din kommentar) Dessutom bara jag och Wilma som åt av dem och de är bara vi som drabbats. Vi har dessutom kunnat behållt lite mat ikväll så tror på din teori.. Och känns bättre då också eftersom jag kan vara så nära en förlossning! Tack än en gång, blir så glad av såna här tips och omtankar! Hoppas du har en skön kväll!
   Kram!!

   Radera
  2. Det var så lite så :) Koka bären nåra minuter hädanefter för att undgå smitta . Jag brukar ha de kokta bären när de svalnat på gröten, istället för sylt. Jag vet att det är godare med upptinade/färska bär istället för kokta, men kör det säkra före det osäkra. Hoppas du och Wilma mår bättre. kram Agneta

   Radera
 3. Heeeej!
  men huuuua din stackare... hoppas det går över fort och att bebis stannar kvar så du får tillbaks lite krafter först.
  Här skulle också en hel hög nya blommor behöva införskaffas..
  Krya p ådig nu!
  kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Usch, vad tråkigt. Krya på er!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!

  Usch då! Magsjuka är verkligen inte trevligt! Fick ett tidigt samtal imorse från min kollega som också var magsjuka:( Nu har båda min kollegor haft det den senaste veckan så nu håller jag verkligen tummarna för att jag slipper! Blä för magsjuka!
  Krya på er nu!!!

  Stor kram

  SvaraRadera