torsdag 27 mars 2014

Bara fin i blått
Fin i blått till de små från HM

Har ni sett så mycket fint! Var längesedan jag hittade något jag gillade till Wilma inne hos HM men när jag kikade runt igår för att hitta vårkläder och skor till henne så fastnade jag på deras sida och hittade flera fina plagg i mjuka fina blå färger. Jag älskar ju blått till Wilma så fastnade direkt för detta. Och skönbyxorna och blusen upp till vänster står högt på listan. Jumpsuiten också som är superfin. Många söta plagg var det iaf för en liten tjej att möta våren i:)


Hej hej!

Wilma sover på altan och jag slog mig ned i soffan. Som det brukar bli när hon tar sig sin middagslur:) Men vi har städat bort baciller på förmiddagen hon och jag och hunnit med en liten stund i sandlådan. Hantverkare har vi som sällskap också. Det är elen som dras i hobbyrummet där vi renoverar och bra blir det. Så innan denna vecka är slut måste vi bestämma och beställa nya fönster som ska på plats och det är inget lätt val. Det ska ju se snyggt ut utifrån och jag vet inte hur ofta jag står på gatan och försöker få fram en bild på hur det blir med de olika alternativen vi funderar på. Värdsliga problem är vad det är:)


Hoppas ni har en bra dag!
Kram på er!4 kommentarer:

 1. Så fint det är med blått och det känns riktigt vårigt...
  Usch och fy för magsjuka, usch man blir ju helt pladask... skönt att ni är på benen igen, vem vet du kanske måste åka in och då behövs all energi man kan ha! Spännade nu...
  Håller med om dina världsliga problem, vi ska mått beställa plisségardiner, ja jag är trött på solen hehe.. nädå men det är faktiskt jobbigt när den strålar rakt in och man knappt ser nåt! jätteproblem ;-)
  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Ååå vilka söta kläder! Den dagen jag får barn kommer jag nog lägga alla pengar på kläder till dom OCH på inredning såklart hihi :)
  Ja visst är det världsliga saker, det där med fönster, men man kan tänka ihjäl sig på det ändå ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. helt ok problem ;)

  Så fina kläder - tänkte om jag får en dotter så kommer jag att shoppa alldeles för mkt, finns ju så mkt mer till de små tjejerna än killarna.

  SvaraRadera
 4. Så fina kläder. HM börjar få in mycket fint nu till barn :)
  Skönt med en vilostund när hon sover utomhus. Kramar

  SvaraRadera