fredag 21 mars 2014

Bara fredag och sista jobbdagenGod morgon denna fredag!

Somnade redan 10 igår kväll och det är så skönt ibland. Sova ikapp lite så när jag vaknade i morse kände jag mig utvilad och pigg. Men det blåser som bara den utanför så hade helst velat ligga kvar i sängen under täcket med min Trollunge. Längtar tillbaka solen som sägs ska komma nästa vecka. Passar ju perfekt när jag gått på mammaledighet och allt:) Så idag är sista dagen på jobbet på ca 13 månader. Kommer kännas konstigt att inte gå till jobbet på måndag men skönt för nu är det lite tungt och foglossningen som jag haft ett tag gör ju att man sniglar sig fram i korridoren.

Så en sista jobbdag och sen tar vi fredag. Och ikväll ska sambon iväg och bowla med sitt hockeylag så jag och Wilma har mysig tjejkväll. I helgen sedan väntar ett kalas och jag ska fixa lite här hemma bl.a. måla ett skötbord som ska bli vitt. Men en rätt lugn helg och det blir skönt!


Ha en fin fredag vänner!!

8 kommentarer:

 1. God morgon..Åh älskar ditt bord så fint. Köpte marmordekor som jag tänkte testa på sambons byrå men fick tvärnej han ville inte jag skulle ändra det, så surt hihi ska bara va tjejen som bestämmer inredning om man fått välja :)

  Så skönt & kan tänka mig en speciell känsla idag som sagt med sista jobbdagen på ett tag. Här skiner solen & blå himmel hoppas ni med får det idag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart att det är fredag!! Det är alltid något speciellt med denna dag. Extra skönt för dig med sista jobbdagen och att få gå på mammaledighet:) Blir det att ta tag i de sista förberedelserna nu inför lillens ankomst?:)
  Hoppas du får en skön helg! /Kramar

  SvaraRadera
 3. Men vad skönt för dig! Njut ordentligt nu! Jag hoppas på lite mormormys ikväll.
  Kram helena

  SvaraRadera
 4. Så skönt! Vila upp dig ordentligt för det som komma skall. Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Så härligt med sista jobbdagen jag minns den man fattade inte riktigt ;-)
  Ja sen vet du ju, tiden och dagarna svischar förbi!!
  Ikväll är jag också hemma själv, ja med lille N! Mannen jobbar och W sover hos en kompis! Jag gillar dessa kvällar ;-) (när de sker sällan iofs)
  Ha en mysig kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Förstår att det känns både kul och konstigt.

  Mysigt med tjejkväll!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Hej. Hoppas du hinner vila upp dej lite nu innan bebisen kommer. Ha nu en mysig kväll och helg. Kram/Marie

  SvaraRadera
 8. Hej Marie! Ja, jag hoppas bebisen håller sig inne nästa vecka också så jag hinner ta det lite lugnt hemma. Kan vara rätt skönt:) Mysig kväll till dig med och ha en bra helg!! Kram fredrika

  SvaraRadera