onsdag 12 mars 2014

Bara ha onsdagskväll

Vardagsrummet ikväll där jag nu slagit ned mig själv och mitt stora klot jag har till mage. Jag bullar upp med kuddar bakom ryggen och under fötterna, suckar lite tungt men sen så till slut sitter jag rätt bekvämt, haha! 


Och ikväll vitaminboostar jag med en fruktsallad. Jag som älskar frukt tycker ju att det är riktigt gottigott:)


Och här blir jag nu sittande ikväll där största problemen är hur kuddarna ska ligga skönast runt mig så ryggen mår bäst. Och värre än så kan man ju ha det så det kan jag stå ut med max tre veckor till. Men inte längre än så, det har jag minsann talat om för bebisen:)


Go kväll!

Det har blivit kväll i huset efter att ha tillbringat hela eftermiddagen hos syster. Hann vara ute och boosta lite vårluft innan vi gick in och lagade middag. Så god mat med rotfrukter i ugn med bl.a. pumpa som jag kan tipsa er om. Blir jättegott att rosta i ugn tillsammams med andra rotfrukter.

Det blir snabbis in här ikväll, det här med att blogga och titta på tv samtidigt funkar inte för mig..haha. Så nu Sveriges Mästerkock!

Trevlig kväll till er!
KRAM!

5 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen inte du behöver vänta mer än tre veckor till.
  Du har så fint i ditt Vardagsrum så sitt och puffa dina fina kuddar och njut av ditt fina rum och din fruktsallad som jag gärna skulle sätta tänderna i, fast med lite sockerlag i.
  Kram helena

  SvaraRadera
 2. Låter ganska mysigt ändå:) Men jag förstår mycket väl att du inte vill vänta längre än nödvändigt!
  Ha en fortsatt skön kväll.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Mysig kväll med fruktsallad och tv tittande:). Tre veckor går snabbt och hoppas det slipper bli mer än så. Ska bli spännande att se vad det är för en liten krabat som gömmer sig i din mage😊.

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 4. Oj då är det ju snart dags för lilla bebis att se världen.
  Skönt med 1 v kvar att jobba.
  Jag och sambon har pratat lite smått om att det kanske är dags att skaffa barn snart så vi får se när och hur bara.
  Ha en fin dag och kväll, här ska det jobbas ikväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Skönt att de inte är långt kvar:)
  Så gott de lät. Måste testa att rosta. Kram

  SvaraRadera