torsdag 6 mars 2014

Bara ha torsdag och nedräkning

Det här morgonljuset är ju bara för underbart!
Så mycket enklare allt känns och nästan så man känner sig lite lättare när man stiger upp. Eller nu tog jag i, för lätt känner jag mig inte just nu…haha!
Blir fortfarande så nöjd med hallmöbeln när jag ser den, ibland får man till det minsann. Och just nu har jag lite grönt på den i form av eaculyptuskvistar och videkvistar. Behövs inte så mycket mer ibland.


Hej denna torsdag!

Slutat av veckan och visst är det skönt! Jag har ju som nedräkning varje dag nu. Två veckor kvar att jobba efter imorgon och fyra veckor till jag är beräknad idag. Tjoho, can´t wait! Beisen är snart ute och stora preggoklotet borta..haha!

Idag måste jag också kila ut på stan och byta storlek på en ring jag fick från mamma och pappa i försenad födelsedagspresent. Från Edblad och passar mig perfekt i stilen. En ring jag kan ha till vardags men som även passar till festliga tillfällen. Så det står på dagens agenda och jobb hela långa dagen.  

Önskar er fin torsdag!
Kramar

 
10 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med dessa ljusa dagar. Här skiner solen idag men det är inte så varmt ännu. Jag ska jobba kväll mindre kul men men kör 15-21:45 sen jobbar jag fre, lör, sön och på måndag så la de in en planerings dag, suck inte kul när man jobbat så många dagar i sträck över en helg.
  Ha det bra och hoppas du hittar en storlek som passar på ringen
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jättefin glimt på hallen, gillar verkligen klädhängaren :)
  Ha en fin dag!
  Det ska jag, strålande sol och vårkänslor!!!!!!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Va?!?!?! Men ska ni ha en till liten?!?!?! Herreguuuud det har jag ju missat helt! Stort stort grattis! Hoppas bebbe är ute till jag åker ner för då måste jag få komma! Åh grattis igen! Kram Linda <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men heej Linda!!
   Ja, tack! Vi ska ju det:) Och skulle du se mig skulle du inte missa det...haha! Hör gärna av dig när du kommer ner. Har inte bebben kommit så är du så välkommen ändå att hälsa på! Jag hoppas du mår bra<3
   Kramar fredrika

   Radera
 4. Hej har du "byggt" byrån själv? Isådanna fall hur då? Jätte fint!
  Mvh Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Och tack!! Nej, byrån är från serien "metod" från Ikea. (Den nya köksstommeserien) Skivan ovanpå är en enkel limfogskiva som jag satt dit självhäftande "fusk" marmor på från Panduro. Är jättenöjd!!
   Kram fredrika

   Radera
  2. Hej men då har du ju byggt den själv;) är det 2 st 40 cm skåp? Och hur många lådor? Jag jobbar på Ikea men har inte lyckats tänka ut denna smarta lösning!

   Trevlig helg! Mvh Camilla

   Radera
  3. Ja, det har du ju rätt i;) Men min sambo som gjort det så i mina ögon var den bara klar helt plötsligt..haha! Precis, det är två 40cm skåp som är 80 höga har jag förmig. Tänke att jag kunde använda dem var för sig också annars kan man ju ta ett 80cm skåp) Två lådor upptill på vardera skåp som borde vara 20cm höga. Djupet är 38 cm. Vill du ha mer mått så säg bara till! Jag var tvungen att be om hjälp på ikea för lyckades inte heller komma på någon bra lösning när jag kikade på hemsidan eller stod och stirrade på alla "metod" lösningar så hade med mig en bild och fick hjälp:)
   Trevlig helg till dig! Kram fredrika

   Radera
 5. Jätte fint så tycker verkligen du ska vara nöjd. Jag har tänkt beställa sån marmorplast på panduro men gått in på deras hemsida länge men dom verkar aldrig få in det på lager igen. Finns ingen sån butik här i närheten men ska till stockholm imorgon så får se om jag hittar det där. Sambon har en svart byrå i sovrummet jag är så trött på, har inte den turen som får bestämma allt själv då hade allt varit vitt men tänkte kompensera med marmor över den.

  Så snabbt tiden går & förstår du längtar nu en massa men en månad går snabbt ska du se :)
  Ha en fin fredag nu. Kram

  SvaraRadera