måndag 17 mars 2014

Bara haft söndagen ute i solen
Denna Trollunge alltså:)

Igår hade vi det så här soligt och skönt! Ännu ingen jättevärme men ändå så soligt och vårigt. Och det här med att fika mot altanväggen? Ljuvligt! Och vi gick runt huset och planerade bort ett stort buskekipage som vi har på framsidan men alltså ska bort, lekstuga som ska till på baksidan och gärna en husmålning också om vi får till det som vi tänkt. Och sen allt annat smålull och trädgårdsfix vi vill göra.Planer och ambitioner är det inget fel på vad gäller oss, gäller bara att få det att passa in i det här som kalls livet:)


Godmorgon!

Men var det sol och vår igår så är det snö och vinter idag. Och även fast jag försöker och oftast är rätt positiv så ser jag inget kul i det. Punkt. Tänker ignonera och hålla tummarna för att det är borta till i eftermiddag och istället tänka på att jag idag jobbar sista måndagen på över 1 år! Yes:) Trivs jättebra på mitt jobb men nu har jag ju annat att se fram emot och som jag längtar till! Idag är sista veckan på jobbet innan mammaledigheten och jag ska lämna över till Linnea. Så idag lämnar jag mitt rum till henne. Kommer inte behöva sitta i källaren...haha, men i ett mindre rum längre bort i korridoren och gör mig ingenting. Det är ju bara för några dagar:)

Men nu måste jag väcka Wilma och göra oss klara!

Ha en bra dag!!
Kram

6 kommentarer:

 1. Åhhh hur söt får man vara<3

  Lycka till idag. Härligt med en långledighet för dig!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det ser ut i solen. Ja usch jag har hört att ni har fått snö uppåt landet. Här nere i Halmstad har det än så länge inte kommit något och jag hoppas att det håller sig borta. Önskar dig en fin måndag. KRAM

  SvaraRadera
 3. Det har redan börjat smälta, så det är nog borta snart!

  Vilken dag det var igår - så härligt att kunna vara ute och få lite strålar på snoken!
  Spännande tid du har framför dig!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Såå härliga bilder! Underbart med fika ute sådär.
  Härligt att få gå hem på mammaledighet snart, det är ju bara så mysigt.
  Ha det! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Vilken toppen mysig dag! Har ni med fått snö nu? Kramar

  SvaraRadera
 6. Gud vilka fina bilder på er lilla tjej, så himla söt =)

  Tänk att du jobbar din sista vecka på ett tag och att ni snart har er lilla bebis hos er. Börjar du bli nervös eller känns allting lugnt? Själv är jag inte alls nervös än men jag kan tänka mig att det kanske kommer när det verkligen börjar närma sig.

  kramar

  SvaraRadera