tisdag 25 mars 2014

Bara haft våffeldag
Våffeldagen blev inne då solen försvann bakom molnen och blåsten tog över istället. Men så himla gott det var ändå! Och det var våfflor med hallonsylt, vispad grädde och hallon på toppen, barnsligt gott ju:)
Wilma med sina kusiner Ellen och Olle. Ellen är så stolt storasyster och Wilma tycker det är mysigt att få ha honom i knät och klappa på honom. Eller klappar, mer petar och trycker på honom så Olle däremot...ja, ni ser ju, han tycker kanske inte det lika mysigt och undrar nog hur kan kunde hamna i en sån här tjejmaffia.. haha!


Men låter det bara bli att pilla så mycket så ska jag nog stå ut ser han ut att säga:) Och då är jag också väldigt nöjd och snäll. Och visst längtar jag ännu mer efter min bebis efter att ha fått snusa på Olle sötnos en hel eftermiddag:)


Go kväll!

En eftermiddag med full fart kan man säga att vi haft. Så nu är det trött bloggerska som stämplar ut. Men att ha syrran mammaledig samtidigt som mig är jag så glad över! Och så skönt att ha henne att dela de jobbiga stunder som kommer komma med gnälliga och klängiga barn...haha! För då kan man ju bli smått tokig..


Nu blir det bygglov, hoppas de ska göra något snyggt!
KRAM!
4 kommentarer:

 1. Godkväll :) här har vi också ätit våfflor, och jag håller med, det är riktigt gott ibland!
  Och vilka underbara bilder! Vad rik du är som har så fina barn omkring dig :) kram

  SvaraRadera
 2. Ja så härligt att du har din syster att gå hemma med och att hon också har barn sedan innan som Wilma kan leka med. Själv kommer jag gå hemma samtidigt som min bästa vän (Novas faster) men hon har inga barn sedan innan så jag hoppas att Nova kommer gilla att vara hemma med oss ändå =)

  kramar

  SvaraRadera
 3. Ja det är verkligen barnsligt gott med våfflor! Och jag förstår att du tycker det är underbart att vara mammaledig samtidigt som din syster! KRAM

  SvaraRadera
 4. Åå, mums så gott det ser ut!
  Jag missade helt våffeldagen igår
  så får se om jag ställer mig vid järnet idag istället ;)

  Härligt att ha någon så nära att dela erfarenheter med!
  För alla dagar går ju inte på en dans med barn,
  men att kunna prata om det underlättar ju en del ;)
  Och med någon nära i samma sits är ju guld värt!

  >> Och så lite återkoppling på din kommentar inne hos mig:
  I vardagsrummet ;)

  Jamen det är ju så man bör se på det,
  att det kan vara "värre"...
  Och så länge som hon ändå sover hela nätter
  försöker jag vara tacksam,
  trots att vissa morgnar som sagt blir lite väl tidiga ;)

  Tack för att du svarade inne hos mig!
  Betyder mycket att du återkopplar min kommentar genom att klicka in dig...

  Kram, P

  SvaraRadera