söndag 16 mars 2014

Bara haft vännen Lotta här


Ikväll har jag haft vackra Lotta hos mig. Älskade vän. Hon bor ju i Köpenhamn nuförtiden och jobbar på Filippa K. Och som jag titt som tätt tjatar om att jag saknar och vill ner till för att sitta på uteserveringar i centrala Köpenhamn och shoppa mig urfattig på hennes jobb..:S. Ikväll hade hon en klänning från Filippa K som jag ville sno av henne. Erbjöd henne en av mina lite större tunikor jag använder nu i byte men det gick inte vägen..haha.Så vi har druckit the, pratat och skrattat så mycket. Så mysigt och hon är hemma till på fredag så vi ska nog hinna ses något mer!


Annars har vi haft en jätteskön dag. Var ute hela eftermiddagen och fikade mot altanväggen och Wilma hade lekpremiär i sandlådan. Gissa om det var lycka för henne:) Och jag längtar såå nu till våren kommer på riktigt och såna här dagar bara kommer bli ännu varmare och finare!

Hoppas ni haft en bra dag!!
Ses imorgon, kramar!

5 kommentarer:

 1. Finhemmet! Visst är det skönt att man kan börja leka ute allt mer (utan att frysa halvt ihjäl). Låter som en mysig helg med kompisen.

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Åh så fint ni har det!:-)

  SvaraRadera
 3. Hej, jag undrar var du köpt silverljusstaken? Så väldigt enkel o fin. Hälsn. Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda! Ja, visst är den fin! Och den är köpt på Ikea, säljs i 2-pack för 199:- tror jag det var:)
   Trevlig kväll, kram fredrika

   Radera
 4. Tack för snabbt svar o så glädjande att man för en gång skull fastnade för något som inte kostar skjortan ;) Trevlig kväll, kram Linda

  SvaraRadera