söndag 23 mars 2014

Bara kaffe och nyhetsmorgonSöndagförmiddag och vi har förflyttat oss in till vardagsrummet med kaffekoppen och ser på nyhetsmorgon. Så skön stund på söndagen innan vi drar igång dagen ordentligt. Nyss sjöng Martin Stenmark och precis som jag gillade hans låt i Melodifestivalen gillade jag även denna så ska nog lyssna av hans skiva:)
Nya Sköna Hem ligger på soffbordet och jag gillar omslaget så mycket! Vårigt med ljusa och gröna inslag. Och jag blir sugen på att ta fram fina små nätta glasvaser och flaskor och ha i rosa enkla snittblommor. 


Och Trollungen (i nattlinne med fukostfläckar...:)) är det full fart på. Det har varit dansshow och annat bus så nu ska vi snart göra oss i ordning för sandlådan och lekparken. För någon liten här hemma behöver rastas av tror jag minsann...haha!


Hej denna söndag!!

Som har bjudit på sol och ljuvligaste ljuset hela morgonen. Så härligt och jag blir så pigg av det och sugen på att ta tag i trädgårdsprojekt. Satt igår kväll och kikade runt bland inspiration till vår trädgård som ska få sig en omgång trädgårdskärlek i vår. Vart inte så mycket förra året då vi hade första sommaren i huset men mest renoverade invändigt. Så i år ska vi ta tag i utsidan. Och planen är också en lekstuga till Wilma som älskar att vara i hennes mormor och morfars (alltså den jag lekte i som liten och numera är mycket populär hos barnbarnen) så det vill vi ge henne hemma också. Så den ser jag fram emot att inreda till henne!! Kliar det i era fingrar också att påta i trädgården? Jag har inga gröna fingrar, inte ens en tendens till det.. haha! Men tycker det är kul och man kan ju alltid lära sig:)


Men nu tjatas det sandlåda så dags att ge sig ut!

Ha en härlig dag så ses vi senare!
KRAM

3 kommentarer:

 1. Underbart & såååå söt Trollunge :)
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig start på morgonen. Jag missade när Martin sjöng. Hoppas ni har en mysig stund i sandlådan. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Så mysigt det ser ut! Hoppas ni fick en skön dag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera