onsdag 5 mars 2014

Bara lagerhaus och onsdag


Kikade runt inne hos Lagarhaus igår eftersom jag tänkte passa på att smita in där idag och köpa på mig lite inför Wilmas 2-årskalas i helgen när jag ändå är i Eskilstuna på fotokurs. De har ju så mycket bra prisvärda saker till kalasdukning. Men ramlade över lite annat snyggt också. Den rosa koppen i mitten är bara så fin (och väldigt lik en viss annan men till lite billigare pris) så ett tips. Själv ska ja försöka stå emot, har köpförbud på koppar, i alla fall nya sorter…haha! De små gröna ljuslyktorna i pastellgrönt var också jättesöta och skulle kunna få stå hemma hos mig. Och batikkudden gillas också.

Så det var några snygga tips som finns hos Lagerhaus just nu:)Hej denna lillelördag!

Hur har ni det? Jag somnade tidigt igår vilket var skönt, ibland behöver man ju sova ikapp lite. Och idag blir det en kort dag på jobbet och sen ikväll sista kvällen på fotokursen. Precis lagom med fyra onsdagar för visst blir det skönt att inte åka iväg nästa onsdag men är nöjd med kursen och de tips jag fått med mig.

Nu kör vi onsdag!
Kramar!

 

8 kommentarer:

 1. Måste nog ta en sväng dit snart. De där muggarna blev jag väldigt sugen på. Fina saker du valt ut!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Haha! Såg kudden i måndags när jag gick runt i Malmö och tänkte att den skulle passa dig. :) vi ses om två veckor, längt! Xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en "Fia" kudde..hihi! Längtar sååå till du kommer hem, så mysigt det ska bli<3
   Puss

   Radera
 3. Åh,så mycket fint :)

  /Kram

  SvaraRadera
 4. Lagerhaus har mycket för kalas, och till bra priser :) Sen överraskar de ofta med fina inredningsprylar, kul!

  Jag mår väl sådär, har inte sovit på två nätter, sjuka barn och nattjobbande man.. Men jag mår snart bättre =)
  Kram på dig!
  Catta

  SvaraRadera
 5. De har så fina grejer på Lagehaus. De där doftljuset har jag, doftar ljuvligt och har så fin färg. Tvålen luktar supergott och är ett lite billigare alternativ till Lilla Brukets som jag brukar köpa ibland!
  Kuddarna var också fina. Vi har Lagerhaus här i stan så det är bra ;-)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 6. God morgon finaste! Lagerhaus har verkligen mycket fina och prisvärda saker! Jag har doftljuset och jag älskar det, det luktar så gott! Önskar dig en fin torsdag! KRAM

  SvaraRadera