onsdag 26 mars 2014

Bara må lite bättre

Jag mår lite bättre. Och det känns så skönt. Tog mig till slut upp ur dvalan i sängen och tog en dusch och bara det gör rätt mycket. Och Wilma. Jag vet inte vad det är med barn men de klarar sjukdomar mycket bättre än vuxna. Henne var det full fart på emellanåt på eftermiddagen så är glad min sambo varit hemma och vabbat sjuk sambo och dotter:)

Så nu blir det en lugn och mysig kväll i soffan. Sambon kom hem med ett nytt magasin som även innehöll en trädgårdsspecial som jag ska bläddra i. Men annars väldigt lugnt och blir en tidig kväll. Tror jag kommer känna mig ännu piggare imorgon efter en natts bra sömn:)

Tack för kryahälsningarna, ni är för goa mina läsare!
Kram!!


7 kommentarer:

 1. Va skönt att ni börjar bli bättre för magsjuka är inte alls roligt. I december tog jag hand om både Nova och sambo som hade magsjuka i flera dagar och jag tyckte så himla synd om dom så jag förstår hur ni känner.

  Hoppas du får sova gott i natt och mår bra imorgon. Kramar

  SvaraRadera
 2. Skönt att ni mår bättre! Inte kul det där... Fina bilder du visar! Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Vi drabbades också av den i natt, eller Elvin rättare sagt. Vi andra går nu bara och väntar på att den ska slå till på oss också. Usch så hemskt det är, skönt att du är på bättringsvägen iallafall! Hoppas snickarn klarar sig!! Kram kram

  SvaraRadera
 4. Stackars er <3
  Skönt att ni är på väg att bli piggare igen!

  Kryakramar i massor

  SvaraRadera
 5. Usch så trist! Magsjuka som är så hemskt, hua. Det var längesen nu som den hägrade här hemma, peppar, peppar.
  Hoppas du kryar på dig och blir frisk snart!
  Stor KRAM!
  Judita

  SvaraRadera
 6. Men fy för magsjukan! Men vilken tur i oturen att du fick den nu och inte när det var dags för förlossningen. Skönt att ni börjar må bättre igen i alla fall. KRAM

  SvaraRadera