måndag 24 mars 2014

Bara måndag och ny vardag
Wilma i lördags innan kalaset!

Hej på er!

Första vardagen som mammaledig och måndagar är ju inte så tokiga ändå:) Känns himla bra och det var så skönt att dra sig i sängen med min lilla tjej och inte behöva stressa upp. Men nu har jag nyss varit och lämnat henne på dagis, hon har sin plats kvar en månad till så hon får gå dit några timmar i veckan tills bebisen komma ut och vi hem ordentligt. Och då passar jag på att vila lite och fixa med bebisförberedelser. Ska klämma in ett besök hos barnmorskan på förmiddagen idag också. Och vi håller tummarna för att blodvärdet och blodtrycket gått upp. Att detta knaprande av järntabletter, jordgubbar, broccoli, gröna ärter, spenat (ja, you namet it men jag har gått all in på att alla tips jag fått..) gett resultat. Men jag känner mig piggare! Vilket också märks på alla ideér som poppar upp i huvudet. Vissa bra, andra kanske mindre bra enligt min sambo. Eller iaf fel i tiden enligt honom där han står ute i hobbyrummet och sliter för fullt och jag påminner honom om den där hushyllan jag såg på instagram och skulle passa perfekt inne hos Wilma till alla böcker och spel hon älskar. Han tittar på mig som om jag inte ser vart han står..haha! Så jag har lagt det lite åt sidan för en liten stund och istället tagit upp sovrumsplanerna. Har nästan bestämt mig för vilket sänggavel jag vill ha och hoppas vi kan få den på plats innan bebisen kommer. Så hjärnsnurret är det inget fel på iaf!


Men nu ska jag kika in hos er en sväng innan jag åker till barnmorskan. Tjoff tjoff tjoff ljud står next på tur!

Ses lite senare!
Kram!

11 kommentarer:

 1. Ljuvliga bilder och så söt liten tjej!
  Skönt att du är piggare !!
  Ha en riktigt fin måndag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Så söt hon är! Ska bli så kul att se om den i magen kommer vara lik trollungen eller inte. Njut av din ledighet.
  Tjof tjof.
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Måste kännas härligt och nu är det ju väldigt nära =) Båda mina små kom ca en vecka innan beräknat =) Och som någon skrev för ett tag sedan så varje gång jag kikar in här så blir jag mer & mer sugen på en ev 3:a =)

  Ska du ha Wilma hemma sedan när bebisen kommer? Hon har ju fortfarande "rätt till" 15 timmar i veckan. Det är ju iofs olika från kommuner hur många timmar man får ha sina barn på förskolan som föräldraledig men det vanligaste är väl 15 timmar.

  Kanske sista besöket hos barnmorskan idag då =)

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns så härligt men också så overkligt att vara så nära! En vecka innan beräknat skulle passa mig med, lagom till helgen ju:) En trea vore väl mysigt, det tycker jag;) hihi!
   Vi har rätt till 15timmar på dagis i vår kommun också men jag har valt att ha henne hemma så därför är hennes plats uppsagd. Ska bli mysigt (och säkert påfrestande många gånger..) att få vara med henne så mycket!!
   Nästa barnmorsketid är om två veckor så den hoppas jag verkligen inte att jag behöver gå till. I sånt fall med bebisen på armen=)

   Kram och fin kväll till dig!!
   /Fredrika

   Radera
 4. Lycka till hos barnmorskan. Hoppas allt går bra :)
  En undring bara.. Får din dotter inte gå på dagis sen när du fått barn?
  De är så olika i olika kommuner... Här får man det men bara 15 timmar/vecka.
  (behöver inte svara)... Fast du kanske har valt att ha henne hemma med?

  Ha en toppen dag. Kram

  SvaraRadera
 5. vilken underbar blogg jag hittat här hos dig! verkligen jättemysig! kram Frida!

  SvaraRadera
 6. Hej! Oj vad länge sen jag kommenterade hos dig, men du ska veta att jag läser din blogg flera gånger i veckan :) så mycket inspiration! Spännande med bebisen, lycka till med allt :) kram Madelene

  SvaraRadera
 7. Åå hon är ju så bedårande söt..;)
  Mysigt å vara lite ledig nu så här innan..och jag håller tummarna att det är sista tjoff tjoff besöket..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 8. Å så härligt att vara mammaledig. Något jag saknar ibland.
  Hoppas att det gick bra hos bm idag och att värdena är bättre.


  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Oj en så söt liten tjej!:) jättefina bilder! kram Ulrica

  SvaraRadera
 10. Så söt hon är, fina bilder. Hoppas dina värden & svaren hos bm var bra. Kram

  SvaraRadera