tisdag 25 mars 2014

Bara nya Vee Speers


Vee Speers har kommit ut med två nya affischer som finna att beställa på Fotografiska. Tycker den översta är jättevacker men har tredan två affischer därifrån som hänger i sovrummet och det får räcka. Men hade jag haft ett flickrum för en stor tjej hade jag slagit till direkt, skulle göra sig jättefin där tror jag. Så inget klick för mig men ett fint tips om någon annan letar nytt att pryda väggen med:)


Hej på er!

Har nyss varit på en promenad i solen med Wilma och nu sover hon i vagnen på altan. Så jag satt mig i soffan med en kopp kaffe. Våffelsmeten står i kylen så ska snart dra igång järnet och börja grädda. Och det är så soligt och skönt ute så det blir lunch mot altanväggen idag, där är det lä och värmer kan jag lova:) Så hur gott kommer det inte smaka? Mmm.. Och jag skulle ju kunna tjata sönder det här fina vårdagarna som kommit tillbaka. Men ni vet ju precis hur ljuvliga det är så håller mig denna gång..:)


Nu dricka upp kaffet och luta sig tillbaka en liten stund. Sen våffellunch!

KRAM
9 kommentarer:

 1. Å har just beställt de dina idag!
  Har en tanke med dom hemma, vi får hoppas det blir bra!;)

  Fin dag till dig ♥
  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Fina prints...
  Här åts det våfflor till frukost, bra start...
  Kram

  SvaraRadera
 3. underbara prints som alltid med speers. Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härligt väder det låter som. Hade hoppats på sol hela dagen här idag, men den försvann någon gång under förmiddagen och har inte kommit tillbaka än:(
  Hoppas våfflorna smakar! Ska också njuta av dessa godsaker senare ikväll och det ser jag verkligen fram emot;)
  Kram /Linda

  SvaraRadera
 5. Låter så härligt när du skriver! Bara vara hemma med det finaste man har och njuta för stunden!
  Här blir det såklart våfflor ikväll oxå!
  Hoppas du mår bra och får en fin kväll!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Så fina! Kanske min pre-teenager skulle gilla?! Jag får kolla när hon kommer hem från kören. Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Otroligt vackra!!!
  Mmm våfflor, så gott:)
  Vi får ta igen det en annan dag, är bara helt slut efter en heldag på sjukhuset...
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Jag har beställt båda :))

  Usch för magsjuka, hoppas ni kryar fort! Du behöver verkligen energi nu det sista ju...
  Kram Kram (på avstånd!!!)

  SvaraRadera