lördag 22 mars 2014

Bara ost och kex kväll

Den här ostbrickan står och väntar på oss ikväll, nomnom:)


Kikar in för att önska er en fin kväll!

Jag har förberett en ostbricka till mig och sambon ikväll. Men lite av en aptitretare är det allt då jag är ostälskare och helst vill gå till vår lilla stads ostbutik och smaka och välja och komma hem med flera ostar som man såklart inte får äta när man är gravid.. Mest längtar jag efter Drottnings Silvias favorit (fråga mig inte vad den heter egentligen, det räcker att säga så) som är himmelskt krämig och god! Och det där glaset med vin till är ju inte dumt det heller! Men väntar man på en efterlängtad bebis som snart kommer så går det ner lite vanlig "ica-ost" och alkoholfritt också:) 

Så nu väntar jag bara in Sambon från hobbyrummet där han sliter på. Nu är all spånskiva lagd på golvet så i morgon ska han börja resa väggen där inne som ska dela av rummet. Än så länge går det mycket fortare än vi trodde det skulle så vi håller tummarna att det fortsätter så. Men visst har jag sagt att jag har en duktig sambo som sliter på bra:)


Finaste kvällen till er, ses imorgon!!
KRAM
6 kommentarer:

 1. Så duktiga och så värda lite ostmys.... Hoppas ni har en riktigt bra kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Här njuter vi också av en ostbricka. Så gott!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Vilket gott lördagsmys! Spännande med mer renovering.
  Skönt att du fått gå på mammaledighet nu, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Ost och kex är det bästa som finns :) kram Diana

  SvaraRadera
 5. Gott med något extra på lördagkvällen! Ost och kex är muuums :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. jamen ditt lördagsmys gick inte av för hackor heller :) den där ostbrickan såg mycket trevlig ut! Snyggt soffbord också! Kram Ulrica

  SvaraRadera