måndag 17 mars 2014

Bara på önskelistan
Nya ljusrosa tulpaner i vardagsrummet som jag trivs så bra i sedan vi möblerade om. Men dök upp några tomma väggar som ekar här inne som måste prydas och vill till dem hitta ett par nya tavlor och även ett skåp. På önskelistan står ett snöskåp från Asplunds (ni vet nog precis vilket jag menar..:)) men suck.. det kommer nog bli kvar på önskelistan säger min plånbok:S Så försöker hitta ett alternativ men har ännu inte funnit något. Antingen är de för höga eller så är det täckande dörrar istället för vitrindörrar. Så någon som har något tips så säg gärna till:)


Hej på er!

Så har vi gjort måndag och det som började som en vinterdag slutade med nästan orkanvindar och kyla. Brrr, vet inte vad som var värst men tycker ändå det är skönt att snön redan är borta. Men jag som hängde undan vinterjackor igår fick allt ta och plocka fram dem igen...

Och jobbdagen gick alldeles för fort. Hann inte alls så mycket som jag tänkt men det är väl så det blir sista veckan. Och imorgon har jag lönesamtal så ska lägga lite tid på det ikväll så jag är ordentligt förberedd:)

Men måndagkväll betyder också Husdrömmar och Tjockare än vatten så det ska jag fortsätta kika på nu.

Ha en fin kväll, kramar!6 kommentarer:

 1. Amen det där rummet är så vackert!
  Jag känner prixis igen det där med att plånboken inte alls vill samma som ens idéer.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev! Ibland önskar man sig en rejäl trissvinst till allt fint man vill köpa. Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en fin tisdag och ett lycka till på lönesamtalet. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint det!!Lycka till på lönesamtalet.

  Kram Kristin

  SvaraRadera
 5. Hej! Jättefin blogg, som jag ska sätta mig och kolla igenom. Ser inspirerande ut.
  Ett litet skåpstips är Falsterbo från Mavis, även om Snö alltid är snö och svårt för ngt annat att leva upp till :)

  MVH Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du och varmt välkommen hit:) Tack också för tipset, det ska jag absolut kolla in. Som du säger, snö är alltid snö men ibland kan man ju hitta en liknande man ändå bli nöjd med:)
   Hoppas du haft en bra kväll, kram!

   Radera