tisdag 18 mars 2014

Bara present från Maison Belle

När Lotta va hos mig i söndags hade hon med en dansk inredningstidning till mig och lyxigt köksspray från Maison Belle:) Älskar sådana presenter! Tidningen ska jag försöka hinna bläddra ikväll när jag lagt mig och kökssprayen ska få hålla köket rent och ljuvligt doftande:) Har en likadan till badrummet och den är lika ljuvlig den! 
Hejsan tisdag!
Ingen snö idag, skönt:) Men har mycket på jobbet med kundärende och några högar som måste bli mindre så min korta dag kommer gå snabbt. Tänk om en vecka när jag inte har någon tid att passa. Jag kommer ihåg förra gången jag var mammaledig att jag tyckte just det var så skönt och tror säkert jag kommer tycka likadant denna gång. Kommer bli mycket annat att ha hand om, som två barn ju! Och nu när det börjar bli så nära så börjar det ju kännas väldigt ovant att vi snart har två barn. Känns fortfarande lite overkligt men också roligt och spännande och snart är vi där!

Ska träffa Lotta idag igen, så roligt att hinna ses en gång till innan hon åker hemåt i slutet av veckan. Så får se om det blir en fika på stan utan barn (vilket kan vara rätt skönt) eller om det blir på golvet hemma med en busig Trollunge!


Ha en fin tisdag så ses vi senare!!


6 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Åå det låter helt underbart...mammaledig och inga tider att passa..;)

  haha nej men det är klart att du inte kan bestämma nåt nu...haha vore just snyggt om vattnet skulle gå mitt i fika stunden och du skulle komma indrällandes till förlossningen med ett helt gäng hysteriska bloggvänner i stället för mannen...;)
  det blir fler gånger..;) Men jag skrattade lite åt att du bor i Arboga... Ja jag skrattade inte Arboga förstås..utan åt att jag verkligen var helt säker på att du bodde neråt i landet...typ västkusten nånstans....haha...tokigt kan det bli ibland..;)
  Ha en mysig dag nu då!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja,precis. Man är orolig för de mista lilla. Kanske är för vi gick så långt sist när man fick ms.. Nu ringer jag för de minsta lilla.. Inte så konstigt kanske men man tycker man kanske är lite överdriven ibland. Men de tycker inte barnmorskorna som jajg har pratat med iallafall..

  Vad härligt med en sådan köksspray.. Så härligt! Skönt med lite fika på stan utan barn. Kan man behöva. Kram

  SvaraRadera
 3. Små spontana "jag tänkte på dig" presenter är uppskattat att få!
  Även om vi har åtta år mellan barnen så blev det allt en omställning ändå, en sak var ju att börja med småbarnslivet igen och sen kändes det faktiskt lite overkligt att ta hand om två!
  Låter ju iofs ganska skönt med en fika själva ;-)
  Och visst är kalas ett heltidsjobb!
  Ha en fin tisdag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Vilken fin present!
  Förstår att den blev uppskattad:)
  Så härligt och underbart att vara mammaledig sen! Det är något som jag verkligen längtar till, när den dagen kommer:)

  Ha en bra dag nu!

  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Gud så mysigt att vara mammaledig. Eller? jag var med mitt lille barnbarn nästan fem timmar idag och jag fick absolut ingenting gjort.
  När de åkte tyckte jag nästan det var skönt. Tänk vad konstigt, trodde aldrig jag skulle kunna känna så, fast nu längtar jag igen.
  Ha en bra kväll.
  Kram helena

  SvaraRadera
 6. Åh vilken perfekt present! Maison Belle gillar jag! Hoppas du får en bra onsdag fina du, att du hinner med det du ska på jobbet innan du går på din efterlängtade ledighet! KRAM

  SvaraRadera