torsdag 20 mars 2014

Bara Sköna hem och lite godis ikväll

Efter en lång dag med där varit fullt upp hela dagen så är en ny färskt Sköna hem tidning, lite godis och soffan det bästa sättet att avsluta dagen:)
Gokväller!

Hur har ni det? 

Här är det bra förutom trött i kroppen och knoppen:) Tillbringade förmiddagen på barnkliniken där det togs prover, röntgenbilder och ultraljud på Wilma. Inget var direkt populärt utan krokodiltårarna sprutade och vi fick hålla fast henne med järngrepp. (Lilla hjärtat vad läskigt det kan vara när man är så liten och det gör ju lite ont i mammahjärtat fast man vet att det inte är någon fara). Men precis som läkaren trodde igår så har hon "höfthosta". Vilket jag aldrig hade hört talas om fram till igår, men det är en inflammation/virus i höften som kan komma efter att de varit förkylda som går över av sig själv. Så några dagars haltande till så ska hon sen vara frisk från det.

Sen jobbet där jag försökte jobba ikapp det jag missade på förmiddagen och är nog i fas igen för att kunna avsluta på ett bra sätt i morgon. En dag till bara. Tjooho!

Men nu ska jag läsa Sköna Hem till ljudet av Sambon som lägger spånskivor ute i hobbyrummet, han är för duktig min sambo!  Och känns ju lite sådär när han sliter och jag sitter här och moffar. godis.haha! Men jag göder ju vårt barn, och det är inget dåligt 9-månaders pass det heller;) 


Hoppas ni har en mysig kväll!!
Ses imorgon då vi har fina fredag här:)
KRAM

3 kommentarer:

 1. Det tycker jag du kan göra med gott samvete :)
  Jag sitter här en stund medans min man slipar i vardagsrummet... Men jag har städat som en tok innan så ;-)
  Å, jag har inte fått det nr än... Hoppas jag får den i lådan imorogn då:)
  Ha de gott!!
  Tänk, en dag kvar att jobba,wow!!
  Fick reda på idag att en kollega ska ha barn.... Jag rör, blev så glad o fällde nån tår av lycka för hennes skull!
  Så fantastiskt! Har kännt henne i tio år, så det är allt häftigt!
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 2. Och här sitter jag och surfar runt och bloggar medans mannen är och tränar...egentid fast på vars sitt sätt.
  Hoppas lillan blir frisk snart.
  Kram Jess
  www.annorlundaunderbara.com

  SvaraRadera
 3. Låter som en underbar kväll vännen! Jag har varit alldeles för många gånger på sjukhus med min Tuva som var mycket sjuk som liten och det gör alltid ont i mammahjärtat att behöva hålla fast dem, dock blev hon så van till slut att hon bara sträckte fram armarna när de skulle sticka henne. Ha det nu så UNDERBART på din sista arbetsdag. KRAM

  SvaraRadera