fredag 28 mars 2014

Bara starta igång en solig fredag


På bordet i vardagsrummet ligger några nya inspirerande tidningar. Och jag vet inte hur ni är men när jag får ett så bläddrar jag igenom och tittar på de fina bilderna och tänker alltid "så lusläser jag den bättre lite senare" Men det händer ju nästa aldrig. Antingen somnar jag när jag ska göra det eller så har jag hunnit köpa ett nytt magasin så till slut är traven med "olästa" tidningar jättehög. Vart tog tiden vägen till lusläsning av en tidning? Men att bläddra igenom och se inspirerande bilder och drömma sig bort är inte så tokigt det heller och högen finns ju där när tiden också gör det:)


Godmorogn fredag!!

Solen lyser och och himlen är helt blå! Perfekt dag för en bebis att titta ut om jag får bestämma:) Men känslan säger mer att det kommer dröja några dagar till så får nog vänta och sucka lite mer över klotet jag har på magen som är tungt och sprickfärdigt enligt mig!

Nu lite morgonröj i köket och tvättstugan innan vi startar fredagen ordentligt!

Kram på er!
4 kommentarer:

 1. Heeej!
  Nu är jag tillbaka, ja sedan i onsdags, men jag har varit såååå trött så jag har knappt orkat bloggspana alls, har missat mycket ser jag.

  Jag är likadan med tidningar, bläddrar igenom och spanar bilder och tänker att jag ska läsa senare.. blir knappt av..
  Men herregud, det är ju snart dags för bebis att titta ut, så spännande!!

  Ha en kanongo fredag fina du och trevlig helg!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. Fredags-tips!
  Gör precis likadant med mina tidningar, att det ska vara så svårt att läsa en tidning liksom? Men har börjat vika ner ett öra vid den sidan som jag vill läsa mer om eller som har någon bra inspobild. När man sen är redo att kasta tidningen kan man lätt bara riva ur den sidan. Om det var något att spara dvs.. :)

  Kram gullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips!! För hur ofta orkar man bläddra igenom den stora högen man skapat till slut..:) Så vika små öron ska jag också göra!
   Kram gulle du, hoppas ni har det soligt och vår i luften!!

   Radera
 3. God morgon!

  Här är en till som tittar på bilderna för att senare läsa tidningen. Men senare dyker inte upp....så här hemma har jag en stor hög.

  Ha en trevlig dag!

  Kram Linda

  SvaraRadera