tisdag 25 mars 2014

Bara tisdagsmorgon

Morgonpigg Trollunge!

God morgon!

Vi har ju rätt tidiga mornar i det här huset. Eller ja, Wilma har haft ännu tidigare mornar så att vi vaknar till liv framåt halv sju är väl helt ok ändå. Och nu går det rätt bra ändå. Jag är morgonmänniska och ljuset hjälper en och även den blåa himmelen som skymtar genom fönstret. När vi även fått lilla bebis till oss blir det säkert en big testing av mitt morgonhumör och känslan av "bara sova lite mer" som kommer slå till en hårt varje morgon.. Hua, jag får så här deja vu känslor av hur det var Wilmas första bebistid..gäääspigt var vad var! 

Men det är sen, inatt har jag sovit bra och inga direkta känningar som skulle betyda att det kanske sätter igång snart. Så vi tar tisdag helt enkelt:) Och idag har jag Trollungen hemma och det är våffeldagen så vi har bjudit hit syster och hennes småkottar och vår pappa, som är pensionär, på våffellunch. Vad annars en sån här dag:)

Äter ni våfflor idag?

KRAM!  

7 kommentarer:

 1. Åh så mysigt med våffellunch! Hos oss blir det inga våfflor idag. Barnen har träning så det får bli något snabbt som får slinka ner mellan fritids/jobb och träning. Men vi äter våfflor ganska så ofta annars så det gör inget. Hoppas ni får en mysig dag! KRAM

  SvaraRadera
 2. Men åååh så mysiga bilder! :) God morgon!

  SvaraRadera
 3. Fina bilder på både trollunge och snygga hallen :)
  Våfflor har jag lovat barnen ikväll, blir efterrättsvåfflor med jordgubbssylt och en klick vaniljglass :)
  Ha en mysig dag!
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Ååå mysigt med våffellunch..;)
  Härligt att ni är mammalediga samtidigt du o syster.
  Det var jag o min syster också... det är mysigt..;)
  Lilla trollungen är ju för go och att mötas av den där synen på morgonen kan ju inte annat än att få en på bra humör ju..;)
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Ååå jag kommer också på lunch, spara två till mig!
  Längtar efter bus och lek med er allihopa.

  kram!

  SvaraRadera
 6. Ok,då förstår jag! Trodde ni inte fick bara.
  Men då har du valt de själv :)
  Nu hänger jag med.
  Kan ju vara skönt att ha henne hemma med.

  Vilken tur du är morgonmänniska.Önskar jag också var det nämligen! :) Mer kvällsmänniska.
  Vilken söt bild på Wilma. Ha en bra dag. Kram Jannice

  SvaraRadera
 7. Hjärtligt fina bilder du bjuder på,
  men det brukar du ju skämma bort oss läsare med ;)
  Så vi tackar och bockar!

  Här hemma har vi också fått en pigg krabat om morgnarna,
  jag undrar om det är ljuset?
  Och jag beundrar dig som håller god min :)
  Jag är tyvärr ingen morgonmänniska,
  så jag skulle gärna se att morgnarna blev liiiite senare än vid 06:00-7:00...
  Men vi får hoppas på att det går om snart!
  I alla fall jag ;)

  Tack för allt du delar med dig,
  jag följer dig med glädje!
  Kram, Paula

  SvaraRadera