lördag 29 mars 2014

Bara tjuvstartat med lite påsk  
Idag har jag tjuvstartat med lite lite påskpynt. Alldeles för tidigt, jag vet. Men har jag nu foglossning from hell ( har eskalerat som bara den sista dagarna) som gör mig rätt stillasittande men ändå så rastlös så det kryper i mig så får man ta till det som funkar.  

Så lite självhäftande marmor som fanns kvar hemma och en bit limfogskiva. Och sen lite pynt på den och då åkte fjädrarna och de små söta äggen fram av bara farten Fjädrarna är tänkta att ha i påskris men en promenad till skogen är det inte på tal om nu.Så lite tjuvstart på påsken fick det bli. Och jag som alltid firat påsk i vårt smultronställe Lofsdalen sedan jag var pytteliten blir hemma i år. Lilla bebis är ju på väg så vi är inställda på att inte åka upp. Och det känns jättekonstigt men istället får jag påskpynta hemma vilket jag aldrig brukar göra annars så lika bra att göra det ordentligt. Och i god tid;)God eftermiddag:)

Ja, här tar vi, eller jag, det lugnt! Hade jag inte foglossning med Wilma så har jag fått dubbelt nu. Det har blivit så mycket värre bara senaste dagarna och jisses så ont det gör. Har ju hört talas om det och nu håller jag alla tummar att jag inte kommer känna något efter bebisen kommit ut. Hua!

Så det går i sakta mak här hemma. Men ska inte klaga. Jag varvar stolen på altan med något någorlunda stillsamt fix inne:)


Hoppas ni har en ljuvligt dag!
Kramar8 kommentarer:

 1. Hej..så fina bilder du bjuder på. Och sen blir jag så glad att du svarar när man skrivit en kommentar. Ha en fortsatt fin lördag. Kram/Marie

  SvaraRadera
 2. Stackare <3
  Det får vi verkligen hoppas att du slipper sen!

  Jättefint har du gjort, som alltid!

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint du har gjort det.
  Ja vi får hoppas att du slipper foglossning sen då när bebis har kommit så du inte får fortsätta känna av det,
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Tycker allt man kan få tjuvstarta påskpyntandet! Särskilt om man är höggravid:)
  Så fint du gjort! Blev ju så fint med marmorplasten!

  Ha en fin lördagskväll nu!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 5. Hua då för foglossning :(
  Ingenting att leka med...
  Hoppas det blir bättre illa kvickt!

  Så fint du pyntat!
  Sådär "lagom" där man inte vill gå all in
  då påsken känns avlägsen ännu...
  Jag blir inspirerad
  och vi får se om jag klarar av att hålla mig ;)

  Fin fortsättning på lördagskvällen!
  Kram, Paula

  SvaraRadera
 6. Så fint. Men jag tycker att vi kan starta redan nu. Påsken vara ju inte så länge. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Hoppas att bebisen snart tittar ut! Här har det också pyntats fast ute, lite fjädrar och ris vid entrén. Kram

  SvaraRadera
 8. Det blev ju jättefint! Vi flyttar i påskhelgen så hos oss lär det inte bli mycker pynt :) så himla spännande nu att bebisen kan komma vilken dag som helst, blev alldeles nostalgisk av inlägget med bb-väskan :) Kram!

  SvaraRadera