söndag 16 mars 2014

Bara tvättstugefix men nu ut i solenEftersom Wilma ändå vaknar så tidigt på morgonen så brukar helgmornar vara perfekta att tillbringa en stund i tvättstugan. Inbillar mig att jag inte tänker lika mycket på hur tråkigt det är eftersom jag knappt vaknat..haha! Så därför blir det lite tvättstugebilder nu, not so fancy kanske men ni får stå ut:)


Så det som började med att ta reda på tvätt och stryka slutade med en storstädning av hela tvättstugan. Heja mig så nöjd jag känner mig nu efteråt. Vi har en förmåga att lägga ifrån oss det mesta på bänken i tvättstugan så den var full att saker nu. Men nu är det ordning och reda och torkat och skurat:) Och när jag ändå var i farten så hängde jag ut vinterjackor på vädring för att sen hänga undan dem. Är inte det vårtecken? Så skönt att städa bort det stora tunga jackorna för denna säsong:)


Här kan ni få se tvättstugan från köket. Rakt fram till vänster är vår lilla ingång där vi som bor här alltid går in. Mitt emot ingången är badrummet som precis blivit nyrenoverat. Och rakt fram är hobbyrummet som numera är utrivet. Den dörren och väggen fram till badrummet kommer tas bort så vi får en längre hall och innanför den blir alltså sedan det lilla tv-rummet. 
 Om någon var nyfiken på vart vi håller på att renovera nu:)


Men nu ska jag göra mig redo för gå ut. Solen strålar in i huset och himlen är alldeles klarblå. Altandörren har stått lite öppet och det är så skön vårluft som kommer in så nu blir det en eftermiddag ute:)

Hoppas ni får en skön och solig söndag!
Ses senare, kramar!

14 kommentarer:

 1. Du ser ut att ha en jättefin tvättstuga!
  Jag gör som du, tar alltid lite tvätt varje morgon. På med en maskin, viker och lägger in och stryker om det behövs.
  Skönt att vara av med det för dagen sen;)
  Ha det toppen i solen!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Vilken fin tvättstuga du har .Här går tvättmaskinen varje dag hatar när det blir för mycket .Ha en skön söndag .Kramar Rita

  SvaraRadera
 3. Fin tvättstuga! Önskar vi kunde få ordning på vår...Men det är mini, mini. Bara en gång i princip, man kan inte ens vara 2 st där inne samtidigt!

  Skönt att få tvätt och såna saker gjorda på morgonen så att man kan ägna dagen åt annat!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Det ser otroligt ljust och härligt ut det där!! :)
  Skulle aldrig för mitt liv fota våran och lägga upp på bloggen hahahaaaa. Hujedamig ;)

  Hoppas att du har en härlig söndag!?
  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Ljust och fint! Här har det också en förmåga att samlas saker på bänken i tvättstugan.... ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 6. Å men jaaa..
  heej!
  Jamen vi ska ju bygga tvättstuga näst efter badrummet så tvättstugeinspiration välkomnas..:-)
  Va fint ni har det där inne och jag kan tänka mig att det kommer bli ett sånt ställe hos oss med..där allt omöjligt som inte ska vara där samlas..Å vilken lördagskväll..;) Vi fick ju också se både dans och höra sång..men inte av en sån där liten sötis..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 7. Jätte fin tvättstuga ju! Jag tycker det är lyx att bara äga en egen tvättmaskin. Bor i lägenhet så får dela tvättstuga med 26 andra hushåll. ;p
  Härligt motto tycker jag. Jag resonerar likadant, att göra det som är mindre kul medan man är riktigt trött!
  Ha en fin söndag! :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej...lämnar sällan en kommentar men vill att du ska veta att jag läser din fina blogg varje dag. Du har ett så vackert hem & verkar vara en fin & härlig tjej. Kram/Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marie! Såå glad jag blir över din kommentar!! Du anar inte! Så kul att du tycker om min blogg och hem, och du ska känna dig hjärtligt välkommen att kika in varje dag:) Hoppas du haft en fin helg! Kram fredrika

   Radera
 9. Jag tyckte det var en fancy tvättstuga ;)

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!

  Finaste tvättstugan har du!
  Skulle vara ett nöje att vika tvätt där:)
  Håller med om att allt hamnar i tvättstugan. Vi har bl.a. vår återvinning där med och kläder och krukor och.. Ja du ser:):)

  Ha det fint!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 11. Stod också i tvättstugan idag... Önskar jag hade en större och finare.
  Men "snart" ska jag få mig en riktigt bra.. Kram

  SvaraRadera
 12. Fin tvättstuga ni har. Här har vi också haft lite tvättstugefix idag, men mer åt det underhållande slaget, storstädning. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 13. Vaddå not fancy!? Banne mig en av de snyggaste tvättstugorna jag sett ,ska jag visa min ;) Vi har brungul plastmatta och gulvitrandiga tapeter hahaha! Ett senare projekt..

  Jag har haft shoppingdag med Inez idag, och hängt lite hos svärmor, mysigt :)

  Nu blir det soffan med en påse kinapuffar, och kanske nån vettigare kvällsmat oxå.. ;)
  Kram!

  SvaraRadera