onsdag 19 mars 2014

Bara vanligt vardagsfix
Flyttade om på sideboardet idag när jag dammsög och städade undan lite i vardagsrummet. Vilket jag tänkt såå länge men aldrig kommit till skott. Men nu blev det lite annat och det känns vårigt och fint:) Bara man inte tittar ut för där ligger det ett snötäcke som inte alls passar in. Får hoppas det försvinner lika fort som det kom. Hej finingar!

Så vart det kväll och rikigt skönt att sjunka ned i soffan. Får bli en myskväll och om jag inte minns helt fel så finns det god jordgubbsglass i frysen som jag tänker mumsa i mig:)

En kort dag på jobbet som gick fort och sen har jag och Wilma varit hos läkaren. Hon har haltat omkring här i några dagar så när det gick inte över så fick det bli att ringa läkaren idag. Verkar vara en inflammation/virus i höften som ska gå över av sig själv. Men för säkerhets skull så fick vi remiss till barnkliniken imorgon.  Lilla Skruttan som ändå varit lika aktiv och glad som vanligt, men som en liten haltande Lotta då:) Och känns lika bra att kolla upp det ordentligt så det inte är något annat.

Och sen har det varit de vanliga vardagssysslorna som är efter jobbet. Ni vet, middag, lite tråkig tvättstugefix eller en snabb dans med dammsugaren, lek och bad av Wilma. Och till sist lite mys i soffan innan nattning. Puh, ser någon vardag ut på något annat sätt? Ne, inte i det här huset iaf!


Så nu hämtar jag den där glassen och slappnar av i soffan!
Mysig kväll till er, kramar!!
12 kommentarer:

 1. Höftsnuva kanske, det har Sixten haft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var det läkaren menade förstod jag det som. Att det kan uppstå som ett virus i höften. Känns rätt skönt om det är det för då går det över av sig själv och var inget allvarligt. Men han sa att de ändå skickar "haltande" barn till barnkliniken för att vara säkra.. Tog det lång tid innan Sixten slutade halta?

   Radera
  2. Ett par dagar på lote medicin, men han hade dragits med det ett tag innan det blev så mycket så vi åkte till vc. Vi gav flytande Ipren har jag för mig. Hoppas det ger sig fort, Sixten kunde inte gå på ena benet :(

   Radera
  3. Okej! Men stackars lille Sixten då.. Jag hoppas vi åkte in i tid så Wilma inte blir värre. Tack för du delade med dig:) Ha en fin torsdag imorgon, kram!!

   Radera
 2. Å det är alltid så välstädat och fint hos er, det gillar jag:)
  Brukar ju vara ordning här med för det mesta men eftersom vi renoverar vardagsrummet så så blir det ju lite stökigt;)
  Hoppas glassen smakar bra i soffan:)
  Visst vill man alltid kolla upp vad det kan vara!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har! Vill bara tala om hur skönt det är att titta in här, få se och tänka på nåt annat när livet är lite för tufft. Tack för din blogg och kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Som dina ord värmde och gjorde mig glad!! Du är så välkommen att kika in här. Och jag hoppas att det du går igenom snart blir bättre och livet blir lite lättare för dig<3 Kram fredrika

   Radera
 4. Ljuvliga bilder - som vanligt! Ni har det så fint! :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack fina du!! Precis som jag tycker ni har:) Såg ögonskuggan du shoppat på din blogg, fiin!! Och tar jag med som tips när det är dags för lite nytt vårsmink:) Kram!!

   Radera
 5. Hihi..jag tror minsann att någon "boar" lite..;)
  Jätte fint har du i alla fall överallt. Vad fint det var med lite få blommor sådär i vasen. Supersnyggt!
  Å så stackars lilla sötisen... tur att de följer upp det ändå. Å vad gudomligt söt hon är där hon står på kuddarna för att nå.
  Min son släpade fram blöjpaketet så han skulle nå lysknappen då han var liten...hihi...
  Ha en fin torsdag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Men stackars lilla sötisen då! Hoppas att det bara är ett virus hon har fått och inte något annat. Hoppas du njöt av glassen igår. Min vardag ser precis ut som din. KRAM

  SvaraRadera
 7. Så fint! Måste klippa några kvistar när jag är på landet nästa gång. Tycker det är så fint i inredningen...och gratis :P
  Nu ska jag placera mig själv i soffan och äta kvällsmat.
  Ha de gott!
  Kram

  SvaraRadera