tisdag 8 april 2014

Bara bebisplagg från Lindex

Elsa fick så fina kläder igår av Sambons syskon, Sandra och Daniel. Så himla söta och den där rosa färgen som får mig att säga "åhhh" "naaaaw" och allt det där som jag säger när jag ramlar in den rosa lilla tjejbebisbubblan:) För precis som det var med Wilma så är det så himla roligt med små söta tjejkläder (säkert lika kul med killkläder men det har jag ju inte fått testa:)).  Dessa är från Lindex kommer användas flitigt av Elsa! 

God morgon!

Hur har ni det?
Vi har lika regnigt och grått idag. Trist men idag ignorerar vi vädret och ska bege oss iväg för att fira tjejernas kusin Ellen som fyller 2 år!! Mitt charmtroll till systerdotter:) Så det blir det efter lunch. På förmiddagen kommer bvc hit och "besiktar" Elsa. Så vi hoppas att Arlafabriken skött sig så hon gått upp i vikt som hon ska vår lilla fröken. 

Nu lite mera kaffe. Jag vet inte hur ni är men vad gjorde jag utan denna dryck. Speciellt nu när Arlafabriken kör med skift dygnet runt och jag jobbar dem alla...haha! 


Kram på er och ha en fin tisdag!8 kommentarer:

 1. Gud vilka söta kläder! Tänk vad mycket sött det finns till små tjejer. ha ha ja arlafabriken var ju ett bra namn! Tänk på att du behöver vätska som inte är urindrivande också.
  Kram helena

  SvaraRadera
 2. Supersöta kläder! Hoppas det går bra med "besiktningen" :-).

  Ja utan kaffe skulle jag inte vilja vara! Det är ju så gott och helt nödvändigt!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Kikar in och njuter av dina underbara fotografier,
  läser vad du skrivit
  och blir varm inombords av ditt sätt att formulera dig!
  Om du bara skulle veta hur mycket jag uppskattar dina inlägg..?
  Den vardagsglädje och ödmjukhet du delar med dig
  är guld värt, tack <3

  Tillbaka till ditt inlägg!
  Jättesöta kläder verkligen :)
  Och den där rosa lilla tjejbebisbubblan
  skulle man ju kunna hålla till i en evighet!
  Jag som inte skulle falla i "könsstereotypi-träsket"
  fastnade ganska snabbt, haha :D

  Och kaffet! Sippar i mig en kopp som bäst :)
  Dagens obligatoriska "efter-lunch-när-liten-skrutt-sover"...
  Vad skulle man göra utan de magiska, supergoda dropparna?!

  Ha nu en riktigt fantastisk dag!
  Och hoppas allt gick bra med "besiktningen" :)
  Kram, Paula

  SvaraRadera
 4. Så söööta kläder .Hoppas att det går bra med Bvc.Ja får jag inte kaffe på morronen så är det katastrof.Fniss .Kram Rita

  SvaraRadera
 5. Alltså bebiskläder är ju så himla söta och jag tycker att det finns så mycket mer fint till små flickor än till pojkar. Visst har jag hittat mycket fint till lillebror också men det känns inte så där gulligt som det kan göra till flickorna.

  kramar

  SvaraRadera
 6. Så söta kläder!

  Jag brukar kika på Newbie serien hos KappAhl när jag är in och kikar på kläder till barnen. Den serien har ju underbara kläder till bebis.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Så gulligt! Ett tips, jag såg i fredags på Kappahl en helt underbar jumpsuit från Newbieserien ljust blågrå- vit blommig. Gick bara till 104 tyvärr, min mista har 128... Jag ville så gärna ha nån att köpa den till men känner bara små pojkar...

  Kram jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så fin den var!! Jag spanade in den på hemsidan och ska iväg i helgen så springer jag förbi ett Kappahl så måste jag ju kika in där:) Tack för tipset! Och visst är det synd de inte gör i lite större storlekar.
   Ha en fin dra, kram fredrika

   Radera