söndag 27 april 2014

Bara dagar i trädgården


Nyss ätit pannkakor till lunch ute på altan. Så himla gött:) Både pannkakor och att få äta dem på altan där de känns som högsommar just nu. Tokvarmt blir det på vår altan så att vi har parasoll och markis är vår räddning riktigt varma dagar. Heej i solen!

Hur har i det! Är ni också upptagna av solen och trädgården? Det är jag hemma hos oss. Igår fixade jag hela eftermiddagen i trädgården och det gäller att passa på när jag kommer i ett flow:) Så klockan var sena kvällen när jag plockade undan trädgårdsredskap och leksaker efter att ha ätit en god grillad middag som sambon fixat och sen gick in tog kväll. Vilket betydde bara någon timma i soffan innan jag slocknade..haha. Och idag fortsätter jag. Har lunchat och väntar på att sambon ska komma hem med färg så jag kan måla pallkragarna i trädgården. Bygger upp dem på höjden och målar dem i år så blir det lite snyggare tycker jag. 

Och så njuter jag av den gassande solen som ger en rosiga kinder och lite brända axlar. Wilma smörjer jag för fullt så hon inte ska bränna sig där hon far fram med sin vattkanna och gräsklippare i högsta hugg. 

 Nu ska jag fortsätta, återkommer ikväll med lite pics från trädgården:)

Kram och ha en solig fin dag!

6 kommentarer:

 1. Underbart härliga bilder .Ha en skön söndag .Kram Rita

  SvaraRadera
 2. Tänk vad lite färg på kinder och några fräknar på näsan kan få en att känna sig fräsch. Bort med det vinterglåmiga.
  Här har vi njutit av helgen ute i trädgården.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt & så vackert ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera
 4. Å va underbart det ser ut och jag är riktigt avundsjuk på er. Jag har fått legat inne hela dagen pga utav magsmärtor så jag har verkligen ångest över att inte ha varit ute så mycket idag. Så typiskt när vi alla har varit lediga!

  kram kram

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!

  Å vilka fina inbjudande bilder!
  Här har vi också tagit vara på det fina vädret. Vi har börjat plantera tujahäck så ikväll värker det i kroppen av allt grävande:)
  Ser fram emot lite trädgårdsbilder!

  Kram på dig

  SvaraRadera