onsdag 23 april 2014

Bara det finaste på bordetJa, visst är det så:) "Det finaste man har det lägger man på bordet" Här får Elsa ofta ligga i sitt näste när vi äter eller grejar med något i köket. Och där trivs hon:)Hej hej på er vinkar Elsa:)

Vår älskade Elsa, bara 3 1/2 vecka gammal. Men så självklar och känns som om vi alltid haft henne hos oss. Så fort hon kom upp på bröstet var det som om jag alltid haft två barn, så älskad från första stund. Och det är ju så häftigt med denna gränslösa kärlek till sina barn som bara slår till en och sen bara växer för varje dag man får lära känna sin lilla skatt lite mer! Hon sover fortfarande väldigt mycket, även på nätterna och det tackar hennes mamma för:) Hon ammas men somnar sedan om rätt fort så jag känner mig rätt pigg om dagarna, bara jag går och lägger mig hyffsat tidigt. 

Hur har ni haft det idag?
Vi har haft det bra. En skön (men blåsig, det har blåsigt rejält hos mig idag) pw blev det och sen gick vi till syster och fick lunch. Och tjejerna fick leka lite. Och ikväll blev träden klippta av Sambon och hans kompis. Och en liten hjälpreda vid namn Wilma hjälpte till att bära bort kvistarna, sötnöten ville såklart hjälpa pappa:) Så nu har vi nyklippta träd vilket får mig att tänka på att jag själv måste boka klipptid asap. I morgon helt enkelt!

Nu ska jag vänta in lite kvällsfika. Det är sambon som "bjuder" och det står nybakat bröd på menyn. Han kan han:)

Kram på er och fin kväll till er!!7 kommentarer:

 1. Sicket söt liten skatt!
  Klart hon ska ligga på bordet;)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vilken ljuvlig bild! Så sa alltid min mormor till mig när mina flickor var bebisar att det finaste man har ska ligga på bordet! De hamnade ju där lite då och då!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Så mysiga bilder och hon är ju bara sååååå söt. Och jag håller med dig, kärleken man känner till sina barn är så stark och ibland gör den nästan ont.
  Ha det bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Min mormor säger så "det finaste..." Japp så mina två killar har också fått vara på bordet! Diskhon var en bra plats också när de kunde sitta... Ja jag är lite tokig!
  Mysigt att vara mammaledig och möta våren!
  Ha en mysig kvällsfika
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Ljuvliga bilder! Så söt hon är er lilla Elsa.
  Nybakat bröd lät som gott kvällsfika, speciellt när sambon fixar:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så söt! Klart hon ska vara på bordet. Vad gott med nybakat bröd. Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Bara så söt .Klart hon ska ligga på bordet.Kram Rita

  SvaraRadera