måndag 7 april 2014

Bara en ny vecka


Vi har en regnig måndag. Så där fick jag för att jag plockade fram några vårjackor i helgen. Som jag långt ifrån kan knäppa än men det behövs ju inte om det bara hade fortsatt varit så varmt och skönt som förra veckan:S Den här mellanperioden efter att fått bort det stora klotet och innan jag kommer i mina gamla kläder igen är bra frustrerande. Jag vet, har bara gått 1 vecka men utan tålamod så svär jag redan när jag ska försöka hitta något att ha på mig. Ytliga problem javisst. Men vad skönt det är att svära ur sig dem ordentligt när jag står där inne för att sen släppa det tills jag går in i vår walk in closet igen. För då svär jag allt lite igen..haha!


Hej måndag!

Hur har ni det? En vecka har vi haft tillsammans här hemma med vår lilla Elsa. Sambon ska vara pappaledig denna vecka också vilket känns jätteskönt! En vecka till utan den här vardagen som sedan drar igång för mig, Wilma och Elsa:) 
Sambon är just nu ute i hobbyrummet där vi kommit ännu en bit. Han ska nu spackla och slipa väggarna som efter det ska tapetseras. Klinker till golvet är köpt som han ska lägga efter att väggarna är klara. Och fönstren är beställda (dock med världens längsta leveranstid enligt mig) som kommer göra så mycket för de två nya rummen. Så det går framåt, tack vara en duktig sambo:)

Men nu ska det lagas lite lunch. Det är inte klokt vad en förmiddag försvinner fort när man är mammaledig. Av att typ inte göra någonting:)


Ha en bra måndag!
Ses senare:)

6 kommentarer:

 1. Åh men så fin vasen/krukan är!! Var är den köpt?
  Tack för en super mysig blogg, och stort grattis till er andra skatt!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den jättefin ja! Det är en Kähler vas och jag beställde min från royaldesign.se men dukatbord.se har den också! Och massa tack, vad glad jag blir att du gillar min blogg. Och vår lilla skatt, henne njuter vi så mycket det bara går av:)
   Kram fredrika

   Radera
 2. Grymt snyggt,älskar vasen!
  Känner absolut igen mig i i-landsproblemet med jackorna:)

  Vad pännande med hobbyrummet.

  Kram Kristin

  SvaraRadera
 3. Önskar dig det samma. Här är inget kul väder alls men det kommer. Har vi bara sol i sinnet så.... Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt!! Nästan komiskt....;)) Jag har precis suttit och beställt den affischen från Fotografiska och så
  ser jag den här hos dig, sååå snygg!!;))

  Kram
  A

  SvaraRadera
 5. Så fint ni har det! Ja, att vara mammaledig och hemma, då går tiden säkert jättefort! hihi! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera