onsdag 16 april 2014

Bara en skål påskskum

Jag har tagit in några körsbärskvistar från trädgården ikväll. Så fint ju när de blommar vilket det gärna får göra snart. Och förstå att det inte är långt bort tills det börjar blomma i trädgården. Vårt körsbärsträd står på framsidan och blommar helt ljuvligt vackert.


En skål med påskskum har vi ikväll. Och den kommer ta slut kan jag lova:) Men det är ju trots allt lillelördag och imorgon börjar påskhelgen!  


Tjingeling

Vilken härlig dag vi haft! Vi tog en promenad upp på stan och det var så varmt när solen var framme. Så skönt och ger ju massa extra energi! Så i helgen ska jag handla hem blommor och plantera och göra fint. Det kliar riktigt i fingrarna. Vill att det ska vara klart, så när våren slår till på riktigt ska det bara vara att öppna altandörren och voila. Bara att kliva ut och slå sig ned...haha! Nåt åt det hållet iaf men med lite blommor och lull lull så är jag på god väg iaf:)

Nu ska jag fortsätta mysa med Elsa. Min lilla fina skatt.

Kram på er! 

1 kommentar:

  1. Det var smart att ta sådana kvistar istället för Björk. Har ju blivit pollenkänslig emot just björk så vågar inte ta in det.

    SvaraRadera