torsdag 17 april 2014

Bara förrätt a la 80-talet

En klassisk räkcocktail a la 80-tal blir det till förrätt på påskafton. Så gott och vissa saker går ju aldrig ur tiden. (och vissa kan få stanna på 80-talet och bara vara roliga minnen. Som alla hundra färgglada benvärmare som fanns. Eller permanentlockarna och höga sneluggen...haha. Kommer ni håg ni som var med? Säga vad man vill men 80-tals tema är bra roligt:)) Och när jag såg den här bilden på framsidan på ett receptblad på Ica så bestämde jag mig. Räkcocktail får det bli!Påskriset har flyttat in till vardagsrummet. Och när jag är mammaledig nu så flyttar jag runt på saker hela tiden tycker jag. Men då känns det lite nytt igen här hemma, på ett billigt och bra sätt:)


Wilma och Elsa sover middag och jag passar på att sitta en sväng vid datorn. Och knåpar ihop en lista på vad som behövs handlas till helgen. Hoppas att sambon slutar lite tidigare idag så hinner vi kanske iväg och handla garderober till nya hallen också. Vore toppen för då får vi klart där! 

Nu ska jag fixa lunch här!
Stor kram
3 kommentarer:

 1. Jättefint!!

  Sötaste lilla Elsa, sååå go<3

  Önksar dig en fin helg

  GLAD PÅSK

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Älskade 80-talet :) !! Bagheera träningsoveraller i pastellfärg, stubbat hår och trackslistan på radio. Vilken underbar tid det var, de första tonåren. Vilka minnen ;) Kram och Glad Påsk.

  SvaraRadera