fredag 11 april 2014

Bara fredag och vitsippor på bordetVitsippor fick följa med in igår som jag och Wilma plockade. Sötaste lilla vårbuketten ju:)


Så idag när vi vaknade till fredag var det påskigt och vårigt i köket! Och nystädat;) Skön känsla det där!


God morgon!

Lite grått idag ute på förmiddagen så vi ska passa på att uträtta de ärenden vi skulle gjort i onsdags när det piskade ned snöblandat regn. Och passar ju bra idag så kan vi handla hem massa fredagsgott också:) Se om vi slinker in på växtgården också och köper hem lite nya blommor. Så håller jag tummarna att jag blir av med lite div möbler och inredning i helgen som idag belamrar Elsas blivande rum. Sängbord, sänglampor, skrivbord, mattan Tårnby, fjärilsplanscher. Ja, you name it, så mycket man spar på sig. Det var verkligen dags för en rensning av sånt som inte används/får plats längre.

Vad har ni för er idag?

Kram så ses vi senare!


5 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att vakna upp till ett nystädat hem. Speciellt när det är fredag och snart helg, då vet man att man slipper tänka på att städa under helgen. Eftersom Nova är sjuk så får vi mysa inne idag men det är ganska skönt när det ändå är dåligt väder ute.

  Sv: Jag har också några tavlor sedan innan ifrån fotografiska men eftersom vi har ett ganska stort hus så finns det många väggar att fylla så det är perfekt =)

  Trevlig helg på er! Kramar

  SvaraRadera
 2. Härligt med nystädat.
  Här är det med grått och tråkigt idag, det har nog även regnat lite men inte just nu.
  Jag får inget fredags mys idag, jag jobbar kväll 16-21 sen jobbar jag hela helgen med.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Tror jag är lite kär i ditt kök och din matplats, sååå fint! Och vitsippor är något av det finaste, jag letade med ungarna igår men hittade inget ställe där det fanns mer än ett par stycken än :(
  Får vänta lite, snart poppar de väl upp lite här och var =)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åhh vad fint! Superhärligt kök!

  SvaraRadera
 5. Verkligen fint kök du har! Gillar färgerna i ditt påskris! Här ska det inhandlas ris i morgon!

  Kram Malin

  SvaraRadera