lördag 12 april 2014

Bara gjort ett av tolv

Idag började jag ge mig på att tvätta fönstren här hemma. Som är så tråkigt.. Började i Wilmas rum så nu är ett av tolv tvättat! Men ett plus till min sambo som kom hem med en fönstertvätt i veckan. Det blev kanske inte roligare men det gick ju bra mycket fortare iaf! Så bara 11 fönstren kvar, jisses så spännande det känns;) 
Och här då. Här ser vi minsann snart ljuset i tunneln (så snart fönstret längst bort på kortväggen är på plats...haha!). Hobbyrummet som renoveras och görs om. Sambon la klinker igår så nu sitter det samma klinker i tvättstugan som i hallen. Och när det har fogats kan vi köpa garderober och göra klart! Och det blir så bra och ska bli så skönt att få en större hall med mer förvaring.

  
Här ser ni i taket vart det förut satt en vägg med en dörr på som gick ut i hobbyrummet. Som då var ett enda stort rum med solgula väggar (som ni skymtar i det som ska bli ett litet tv-rum). Och det var ett rum där vi bara hade en massa skräp. Så vi bestämde att en vägg skulle upp så vi skulle få mer hall och den andra delan blir ett litet mysigt tv-rum. 
Så mycket bättre blir det:)Hej lördag!

Hur har ni det?
Här ska vi snart inta lunch. Sen i eftermiddag väntas det 2-årskalas hos kusin Ellen med hela tjocka släkten. Så ska slå in lite presenter och skriva ett gulligt kort till henne. Men nu vaknade min Trollunge som alltid är hungrig på lunch då, så bäst att sätta fart:)

Vad har ni för er idag?
Kramar 

10 kommentarer:

 1. Putsa fönster är INTE kul, men det är ändå så mycket smidigare med en fönsterputs. Skönt att ha gjort ett i alla fall ;)
  Ha en fin Lördags, kram

  SvaraRadera
 2. Jag putsade våra fönster hemma förra veckan, när jag insåg att jag knappt såg ut ;)
  Jag o mamma köpte också en fönsterputs ihop och jag tyckte det blev lite roligare, eftersom det gick snabbare :)
  Ha en härlig lördag!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag ska ta tag i mina fönster i morgon, inte så kul men det blir ju fint i alla fall och
  det är ju alltid roligt att se grannen ;) ;)


  Trevlig kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Åhh, skulle också behöva ge mig på våra fönster.
  Skönt när det väl är gjort men det gäller att börja bara!!!

  Ha en finfin kväll
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Men vad duktig du är!!! Jag bara tittar på mina smutsiga fönster.... Och jag har redan en sån där tvätt! Ok, i morgon är det väl lika bra att börja. Får ta ett rum i taget tror jag!

  Kram kram Malin

  SvaraRadera
 6. Om det är till någon "tröst" för dig, så har jag dubbelt så många fönster att putsa på vårt hus.... Jag har också en fönstertvätt. En Kärcher, och jag tycker faktiskt att det blir lite roligare i och med att det går snabbare och det blir bra!
  Kram och ha en fortsatt fin helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 7. Ups! Fönster var det ja... De hade jag precis glömt bort. Hm. Tack för att du påminde mig, bara att ta fram fönsterputs imorgon då. ;-)
  KRAM!
  Judita
  Ps. Nu finns jag på ny adress: www.valkommen-hem.styledevie.se

  SvaraRadera
 8. Vi tar in fönsterputsare, nästan gratis för allt jobb dom gör ;) Önskar att hemstäd kunde bli lika billigt... Så jag kan jobba, leka med barnen och sen pilla navelludd :D

  Men oj, det ser ju ut att bli mycket mer plats för förvaring. Va skönt! De går det inte få för mycket av :)

  Så söt hon är er lilla Elsa, namnet passar så bra ❤️

  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Va duktig du é & så fint det blev ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera